STIHL kombimoottorit

All-in-one-koneet puutarhanomistajille

Yksi kone – monta käyttöaluetta

Tee useita puutarhanhoitotehtäviä yhdellä koneella. Kombimoottori on ihanteellinen työkalu puutarhaharrastajalle, joka haluaa joustavan ratkaisun puutarhanhoitoon. Se hoitaa kaikki puutarhatyöt ja sopii yhteen useiden eri työkalujen kanssa. Kombimoottorilla teet puutarhatyöt nopeasti ja sujuvasti – siistit kävelytiet, trimmaat nurmikon, ilmaat maan ja leikkaat pensasaidat. Saat myös lisää säilytystilaa varastoon ja autotalliin. Vieritä alaspäin lukeaksesi lisää eri malleista tai keskustele lähimmän STIHL jälleenmyyjän kanssa ja saa apua ammattilaiselta. 

Yhteensopivat kombityökalut > 

UUSI

Akkukäyttöinen kombimoottori

KMA 80 R

KMA 80 R
Kevyt akkukäyttöinen kombimoottori, jossa on suuri vääntömomentti energiatehokkaaseen ja hiljaiseen työskentelyyn. Monipuolinen laajan STIHL kombityökaluvalikoiman ansiosta. Laitteessa AK-akkupaikka, harjaton EC-moottori, nopeudensäätö ja kaksi tehotasoa (Eco ja Max), pyörökahva työkaluttomalla kahvan säädöllä. Askelrajoitin voidaan helposti asentaa tai poistaa. Käynnistyssalpa sivulla, kääntyvä ripustussilmukka. Mallia KMA 80 R ei voida käyttää FSB-KM:n kanssa.

329 €*
KMA 80 R
KMA 80 R
Akku Litiumioni
Teho 0,8 kW
Paino ilman akkua 3,1 kg
Äänenpaine 102 dB(A)
Ääniteho 90 dB(A)
Tärinätaso (vasen/oikea) ≤ 5,0 / ≤ 3,2 m/s²
Suositushinta
329 €*

Saatavuudessa voi olla hetkellisiä haasteita.

OLETKO KIINNOSTUNUT MUISTA TUOTTEISTAMME?

Tälle sivustolle olemme valinneet puutarhaan sopivia tuotteita. Jos haluat tietoja ammattikäyttöön sopivista tuotteista, tai olet kiinnostunut koko tuotevalikoimastamme, löydät sen oheisesta tuoteluettelosta ja osoitteesta stihl.fi.

Siirry sivulle stihl.fi >>