STIHL leikkikalut

Suuria elämyksiä pienille käyttäjille

PUUTARHATÖIDEN AIKA – KOKO PERHEELLE

LEIKKITRIMMERIT

Leikkitrimmeri aidon tuntuisilla äänillä sopii lapsille, jotka auttavat mielellään puutarhanhoidossa. Paristokäyttöinen lelutrimmeri on korkeussäädettävä ja tarjoaa siten iloa moniksi vuoksiksi. Äänenvoimakkuus on säädettävä.

40,20 €

PIENIN MOOTTORISAHA ISOIMMALLE FANILLE

LEIKKISAHAT

Aidon näköinen leikkisaha saa vanhemmankin sydämen hakkaamaan! Liikkuva ketju ja moottorisahaäänet tekevät leikistä vielä aidompaa. Paristot sisältyvät toimitukseen, joten leikki voi alkaa saman tien.

27,30 €

VALMIS LEHTIKASOILLE JA LEIKKIIN

PARISTOKÄYTTÖISET LEHTIPUHALLIN

Leikkisän pikku puutarhurin ehdoton apuväline, kun on aika puhaltaa lehtiä, ruohoa tai vain pitää hauskaa. Leikkiakkupuhallin toimitetaan akun ja USB kaapelin kanssa. Ja on tietenkin varustettu varaustilan LED näytöllä.

40,20 €

KYPÄRÄT PIKKU APUREILLE

LELUKYPÄRÄ

Aidon näköinen STIHL ammattilaiskypärän jäljitelmä, ABS-muovia, nostettava visiiri, säädettävä koko, irrotettavat kuulonsuojaimet, ei suojaustoimintoa, soveltuu yli 3-vuotiaille lapsille.

26,80 €

KESTÄVÄT KÄSINEET PIENILLE KÄSILLE

TYÖKÄSINEET

Lasten työkäsineet eivät häviä missään isoille alkuperäismalleille. Työkäsineiden kämmenselkä on joustavaa elastaani-sekoitetta ja neopreeni mansetissa on STIHL logo. Kämmenpuoli on vahvaa keinonahkaa. Ulkoleikit ovat vielä hauskempia!

9,3 €