STIHL leikkikalut

Suuria elämyksiä pienille käyttäjille

PUUTARHATÖIDEN AIKA – KOKO PERHEELLE

LEIKKITRIMMERIT

Leikkitrimmeri aidon tuntuisilla äänillä sopii lapsille, jotka auttavat mielellään puutarhanhoidossa. Paristokäyttöinen lelutrimmeri on korkeussäädettävä ja tarjoaa siten iloa moniksi vuoksiksi. Äänenvoimakkuus on säädettävä.

Suositushinta

44 €*

PIENIN MOOTTORISAHA ISOIMMALLE FANILLE

LEIKKISAHAT

Uudelleen lanseerattu lelumoottorisaha näyttää ja tuntuu samalta kuin innovatiivinen STIHL MS 500i. Lelusta löytyy"ison" mallin toimintoja, kuten liikkuva ja vaihdettava teräketju, tilanäyttö LED-valolla ja uuden muotoilun terälevy. Säädettävä äänenvoimakkuus on erityisesti vanhemmille suunnattu ominaisuus, vähentämään tarvittaessa melutasoa leikeissä.
 

Suositushinta paristoilla

29 €*

VALMIS LEHTIKASOILLE JA LEIKKIIN

PARISTOKÄYTTÖISET LEHTIPUHALLIN

Leikkisän pikku puutarhurin ehdoton apuväline, kun on aika puhaltaa lehtiä, ruohoa tai vain pitää hauskaa. Leikkiakkupuhallin toimitetaan akun ja USB kaapelin kanssa. Ja on tietenkin varustettu varaustilan LED näytöllä.

Suositushinta

44 €*

VESILEIKKEJÄ PIENILLE SIIVOUSAMMATTILAISILLE

LEIKKI PAINEPESURI AKULLA

Perheen pienimmät voivat nyt osallistua, kun äiti ja isä käyttävät painepesuria! Nimittäin tällä STIHL lelupainepesurilla! Splash-toiminto takaa paljon hauskanpitoa. Akku sisältyy hintaan ja kestää yksi tunti täydellä latauksella. Vesisäiliö riittää neljän- viiden minuutin ruiskutusaikaan.

87 €*

Nuorena on hyvä aloittaa!

PUINEN TYÖPÖYTÄ LAPSILLE

Mikä voisi olla hauskempaa kuin tämä lasten puinen STIHL työpöytä? Paketissa tulee mukana puisia työkaluja. Pöydässä on myös pidikkeet STIHL lelulait- teille: moottorisaha, lehtipuhallin ja trimmeri. Myös kypärä ja käsineet löytävät paikkansa. FSC-sertifioidussa työpöydässä on riittävästi työtasoa pienten isoille projekteille.

136 €*

KYPÄRÄT PIKKU APUREILLE

LELUKYPÄRÄ

Aidon näköinen STIHL ammattilaiskypärän jäljitelmä, ABS-muovia, nostettava visiiri, säädettävä koko, irrotettavat kuulonsuojaimet, ei suojaustoimintoa, soveltuu yli 3-vuotiaille lapsille.

Suositushinta

29 €*

KESTÄVÄT KÄSINEET PIENILLE KÄSILLE

TYÖKÄSINEET

Lasten työkäsineet eivät häviä missään isoille alkuperäismalleille. Työkäsineiden kämmenselkä on joustavaa elastaani-sekoitetta ja neopreeni mansetissa on STIHL logo. Kämmenpuoli on vahvaa keinonahkaa. Ulkoleikit ovat vielä hauskempia!

Suositushinta

9,90 €*