PAINEPESURIT

Garden - Pressure washer

Koe puhdistamisesta puhdasta iloa

Puutarhatöiden tekeminen oikeilla laitteilla tuottaa puhdasta iloa. Painepesurimme ovat tehokkaita ja ergonomisia. Pistoolissa on pyörivä letkuliitos, joka estää letkun kiertymisen.

97% SUOSITTELI RE 130 PLUS -PAINEPESURIA

Smartsonin testiryhmä koekäytti ja arvioi RE 130 PLUS -painepesuria kuukauden ajan – ja 97% suosittelee sitä! Haluatko tietää lisää testistä? Klikkaa alta Smartsonin sivustolle.

PAINEPESURIT

RE 80

Kevyt ja kompakti peruskone, jossa on vankka alumiininen korkeapainepumppu, roottorisuutin, säädettävä litteä suutin ja pesuaineen ruiskutussarja. Tilaa säästävä ja turvallinen lisävarusteiden säilytys suoraan painepesurissa. Pikaliitin, jolla paineletku on helppo liittää painepesuriin ja -pistooliin.

Suositushinta

189 €*

PAINEPESURIT

RE 100 PLUS CONTROL

Erityisen mukava ja kevyt painepesuri. Paineen säätö painikkeen painalluksella ja LED-näyttö pistoolissa. Letkukela (PLUS), joka helpottaa paineletkun käsittelyä ja säilytystä. 3-in-1-suutin, jossa on integroitu roottorisuutin, litteä suihkusuutin ja pesuainesuutin. Tilaa säästävä ja turvallinen lisävarusteiden säilytys suoraan painepesurissa.

3-in-1-suutin - Joustavaa työskentelyä varten voit vaihtaa litteän suuttimen, roottorisuuttimen ja pesuainesuihkun välillä yksinkertaisesti kääntämällä suutinta.
1. Litteä suihkusuutin - Vakiosuutin tavanomaisen lian puhdistamiseen erilaisilta pinnoilta.
2. Roottorisuutin - Sitkeän lian poistamiseen muilta kuin herkiltä pinnoilta.
3. Pesuainesuutin - Pesuaineen annosteluun painepesurin pesuainesäiliöstä.

Suositushinta

319 €*
UUSI

PAINEPESURIT

RE 120 PLUS

Tehokas korkeapainepesuri harjattomalla induktiomoottorilla, korkealaatuinen alumiinipumppu, PLUS mukavuuksilla. Kompakti muotoilu ulosvedettävällä alumiinisella teleskooppikahvalla. Integroitu säilytystila suuttimien ja virtajohdon varastoimista varten. Mukava korkeapainepistooli pehmeällä otteella ja erikoispitkä suihkuputki. Roottorisuuttimella, säädettävällä litteällä suihkusuuttimella ja pesuainesuihkusarjalla. 9 m pitkä korkeapaineletku bajonettiliitännällä. Letkukelalla (PLUS) helppoa korkeapaineletkun käsittelyä ja varastointia varten.

Suositushinta

419 €*

PAINEPESURIT

RE 130 PLUS

Tehokas 135 barin painepesuri lisämukavuuksilla. Letkukela, joka pitää korkeapaineletkun helposti ja kätevästi kasassa, 9 m teräspunosvahvisteinen korkeapaineletku.

Suositushinta

519 €*
RE 80 RE 100 PLUS CONTROL RE 120 PLUS RE 130 PLUS
RE 80 RE 100 PLUS CONTROL RE 120 PLUS RE 130 PLUS
Työpaine 90 bar 110 bar 125 bar 10-135 bar
Maks. paine 120 bar 150 bar 160 bar 170 bar
Maks. Vesimäärä 430 l/h 450 l/h 480 l/h 500 l/h
Jännite 230 V 230 V 230 V 230 V
Teho 1,7 kW 2,1 kW 2,1 kW 2,3 kW
Paino 7,0 kg 9,0 kg 21,2 kg 21,2 kg
Virtajohdon pituus 5 m 5 m 5 m 5 m
Letkun pituus 5 m 6 m 9 m 9 m
Ääniteho/äänenpaine 89/75 dB(A) 89/76 dB(A) 86/74 dB(A) 86/74 dB(A)
Suositushinta
189 €*
Suositushinta
osta
319 €*
Suositushinta
osta
419 €*
Suositushinta
osta
519 €*
Suositushinta
osta

Saatavuudessa voi olla hetkellisiä haasteita.

OLETKO KIINNOSTUNUT MUISTA TUOTTEISTAMME?

Tälle sivustolle olemme valinneet puutarhaan sopivia tuotteita. Jos haluat tietoja ammattikäyttöön sopivista tuotteista, tai olet kiinnostunut koko tuotevalikoimastamme, löydät sen oheisesta tuoteluettelosta ja osoitteesta stihl.fi.

Siirry sivulle stihl.fi >>

KOLME VINKKIÄ PAINEPESUREIDEN KÄYTTÖÖN

KÄYTÄ PUULLE ALHAISINTA PAINETTA

Puiset puutarhakalusteet tai terassit voivat olla herkkiä korkealle paineelle. Aloita matalalla paineella ja lähesty pintaa pienen matkan päästä. Vältä vaurioituneita alueita, jotka muuten voisivat lohkeilla paineesta. Työskentele ylhäältä alas ja aina puun kuitusuuntaan – ei sitä vasten. Mikäli puhdistat patiota, on helpointa ja kätevintä liittää painepesuriin patiopesuri.

SEKOITA ETIKKAA, PESUAINETTA & VETTÄ

Hyvä vinkki levää vastaan ​​on sekoittaa 2 dl etikkaa ja muutama tippa pesuainetta 1 litraan lämmintä vettä. Levitä seos juuriharjalla puhdistettavalle alueelle ja viimeistele painepesurilla. Onnea matkaan!

SIIRRY LÄHEMMÄS – MIKÄLI MATERIAALI KESTÄÄ SEN

Puhdistaessasi vankkaa pintaa kuten metallia, voit mennä lähemmäksi ja lisätä painetta. Voit käyttää myös pyörivää suutinta, jos tarvitset lisäapua lian poistamiseen. Testaa painetta ensin pienellä alueella nähdäksesi lopputuloksen!

Suojaa itsesi STIHL suojavarusteilla

Meillä on laaja valikoima työvaatteita ja suojavarusteita – aina käsineistä ja kypäristä viiltosuojattuihin housuihin ja kenkiin. Käänny lähimmän jälleenmyyjän puoleen kokeillaksesi suosikkejasi!

STIHL tuotteita myyvät vain valtuutetut asiantuntijat

Tuotteitamme ei voi ostaa mistä vain. Niitä myyvät vain palvelevat erikoisliikkeet, jotka tarjoavat ammattitaitoista neuvontaa ja henkilökohtaista palvelua.