PAINEPESURIT

Koe puhdistamisesta puhdasta iloa

Puutarhatöiden tekeminen oikeilla laitteilla tuottaa puhdasta iloa. Painepesurimme ovat tehokkaita ja ergonomisia. Pistoolissa on pyörivä letkuliitos, joka estää letkun kiertymisen.

97% SUOSITTELI RE 130 PLUS -PAINEPESURIA

Smartsonin testiryhmä koekäytti ja arvioi RE 130 PLUS -painepesuria kuukauden ajan – ja 97% suosittelee sitä! Haluatko tietää lisää testistä? Klikkaa alta Smartsonin sivustolle.

PAINEPESURIT

RE 90

Kevyt ja kompakti 110 barin painepesuri perusvarusteilla. Alumiininen pumppupesä, integroidut pyörät, pesuaineen suihkutussarja ja pesuainepullo, roottorisuutin ja säädettävä viuhkasuutin paineensäädöllä, pyörivä letkuliitos pistoolissa, kotelossa suihkutustarvikkeiden pitimet, 6 m korkeapaineletku, kuljetuskahva.

suositushinta

195 €

PAINEPESURIT

RE 130 PLUS

Tehokas 135 barin painepesuri lisämukavuuksilla. Letkukela, joka pitää korkeapaineletkun helposti ja kätevästi kasassa, 9 m teräspunosvahvisteinen korkeapaineletku.

suositushinta

429 €
RE 90 RE 130 PLUS
RE 90 RE 130 PLUS
Työpaine 10-100 bar 10-135 bar
Maks. paine 120 bar 150 bar
Maks. Vesimäärä 520 l/h 500 l/h
Jännite 230 V 230 V
Teho 1,8 kW 2,3 kW
Paino 9,8 kg 21,2 kg
Virtajohdon pituus 5 m 5 m
Ääniteho/äänenpaine 88/80 dB(A) 86/72 dB(A)
Suositushinta
195 €
suositushinta
osta
429 €
suositushinta
osta

OLETKO KIINNOSTUNUT MUISTA TUOTTEISTAMME?

Tälle sivustolle olemme valinneet puutarhaan sopivia tuotteita. Jos haluat tietoja ammattikäyttöön sopivista tuotteista, tai olet kiinnostunut koko tuotevalikoimastamme, löydät sen oheisesta tuoteluettelosta ja osoitteesta stihl.fi.

Siirry tuoteluetteloon >>
Siirry sivulle stihl.fi >>

KOLME VINKKIÄ PAINEPESUREIDEN KÄYTTÖÖN

KÄYTÄ PUULLE ALHAISINTA PAINETTA

Puiset puutarhakalusteet tai terassit voivat olla herkkiä korkealle paineelle. Aloita matalalla paineella ja lähesty pintaa pienen matkan päästä. Vältä vaurioituneita alueita, jotka muuten voisivat lohkeilla paineesta. Työskentele ylhäältä alas ja aina puun kuitusuuntaan – ei sitä vasten. Mikäli puhdistat patiota, on helpointa ja kätevintä liittää painepesuriin patiopesuri.

SEKOITA ETIKKAA, PESUAINETTA & VETTÄ

Hyvä vinkki levää vastaan ​​on sekoittaa 2 dl etikkaa ja muutama tippa pesuainetta 1 litraan lämmintä vettä. Levitä seos juuriharjalla puhdistettavalle alueelle ja viimeistele painepesurilla. Onnea matkaan!

SIIRRY LÄHEMMÄS – MIKÄLI MATERIAALI KESTÄÄ SEN

Puhdistaessasi vankkaa pintaa kuten metallia, voit mennä lähemmäksi ja lisätä painetta. Voit käyttää myös pyörivää suutinta, jos tarvitset lisäapua lian poistamiseen. Testaa painetta ensin pienellä alueella nähdäksesi lopputuloksen!

Suojaa itsesi STIHL suojavarusteilla

Meillä on laaja valikoima työvaatteita ja suojavarusteita – aina käsineistä ja kypäristä viiltosuojattuihin housuihin ja kenkiin. Käänny lähimmän jälleenmyyjän puoleen kokeillaksesi suosikkejasi!

STIHL tuotteita myyvät vain valtuutetut asiantuntijat

Tuotteitamme ei voi ostaa mistä vain. Niitä myyvät vain palvelevat erikoisliikkeet, jotka tarjoavat ammattitaitoista neuvontaa ja henkilökohtaista palvelua.