STIHL iMOW® -robotti-ruohonleikkuri

STIHL iMOW® -robotti-ruohonleikkuri

Tervehdi uskollisia apureitamme​

Tiesitkö, että iMOW® 422 -sarjan uskolliset apurit ovat markkinoiden nopeimpia ja hiljaisimpia robottiruohonleikkureita? Ne sopivat 800–1700 m²:n nurmikoille. Lisäksi ne valitsevat aina uusia reittejä tasaisen tuloksen saamiseksi. Kun aktivoit reunan leikkaustoiminnon, ne aloittavat myös nurmikonleikkuun muutaman kerran viikossa kiertämällä reunat erittäin siistin tuloksen saamiseksi.

TÄYDELLINEN NURMIKKO HELPOSTI JA NOPEASTI

Haluatko vähentää velvollisuuksiasi tänä kesänä? Esimerkiksi ruohonleikkuun. Toisaalta jonkun täytyy tehdä työ, jotta saisit nauttia hyvin leikatusta nurmikosta. Selaa sivua alaspäin ja löydä STIHL iMOW® -suosikkisi!

SELVIÄÄ JOPA 45%:N KALTEVUUDESTA
MATALA MELUTASO
YKSI MARKKINOIDEN NOPEIMMISTA

MUISTAA PUUTARHASI

STIHL iMOW® -robottiruohonleikkuri on yksi markkinoiden nopeimmista ja hiljaisimmista, ja se etsii aina uusia keinoja tasaisen tuloksen saavuttamiseksi. Innovatiivisen Direct Drive Home -toiminnon ansiosta RMI 422 PC -malli valitsee nopeimman reitin latausasemalle tehokkaampaa latausta varten. Kun aktivoit reunaleikkuutoiminnon, robottiruohonleikkuri myös aloittaa nurmikonleikkuun kiertämällä reunat säännöllisin väliajoin erittäin siistin tuloksen saamiseksi. iMOW®:illa on myös niin sanottu mukautettu latausaika. Mikäli leikkausohjelmaa on vielä paljon jäljellä ja on aika ladata, latautuu leikkuri nopeammin saadakseen työnsä loppuun. Muuna aikana se latautuu hitaammin, jolloin akun käyttöikä pitenee.

VAIHTELEVAT REITTIVALINNAT ANTAVAT TASAISEN TULOKSEN
REUNALEIKKUU
ÄLYLATAUS

ÄLYKÄS JA VARMA LEIKKUUTEKNIIKKA

STIHL iMOW® -robottiruohonleikkuri leikkaa ruohon molemmilta puolilta hiotun terän avulla ja silppuaa sen hienoksi lannoitteeksi. Jos laite nostetaan ylös, se pysähtyy tietenkin heti. 

PYSÄHTYY, JOS SE NOSTETAAN YLÖS
MOLEMMILTA PUOLILTA TEROITETTU TERÄ

TÄYSI HALLINTA iMOW®-SOVELLUKSEN KAUTTA

Monia iMOW®-mallejamme voi ohjata matkapuhelimen, tabletin tai verkkoselaimen avulla. iMOW®-sovelluksen avulla voit nähdä missä iMOW®-leikkurisi sijaitsee, päivittää leikkuuohjelman tai antaa leikkurin panostaa hieman enemmän tiettyihin alueisiin. Näet myös, jos robottiruohonleikkuri jää kiinni johonkin, tai onko terän vaihdon tai huollon aika. Sinun ei tarvitse uudistaa tilausta joka vuosi – se sisältyy hintaan ilman lisäkustannuksia.

PALJONKO AIKAA VOIT SÄÄSTÄÄ TÄNÄ KESÄNÄ?

Kesäkuukausien aikana ruoho kasvaa kohisten – ja sen hallitsemiseen voi mennä paljon aikaa. Vedä säätimestä ja ilmoita puutarhasi koko, arvioitu kaltevuus ja nykyinen ruohonleikkurisi – voit selvittää, paljonko aikaa voisit säästää, jos vaihdat STIHL iMOW® -robottiruohonleikkuriin!

HUOLETONTA OMISTAMISTA

iMOW® ON HELPPO ASENTAA. MUTTA TEEMME SEN MIELELLÄÄN PUOLESTASI.

Pohditko, kuinka STIHL iMOW® -robottiruohonleikkuri asennetaan? Katso video! Kun olet kytkenyt latausaseman, asettanut rajauslangan ja kiinnittänyt sen kaapelikiinnikkeillä, seuraa muutamia helppoja vaiheita iMOW®’n näytöllä. iMOW® on asennettu viidessä minuutissa, minkä jälkeen pääset nauttimaan säästetystä ajasta. Mikäli haluat säästää vielä enemmän aikaa, voit saada apua asennukseen.

iMOW®:IA MYYVÄT VAIN AMMATTILAISET

STIHL iMOW® -robottiruohonleikkureita myyvät vain valtuutetut jälleenmyyjät, jotka tarjoavat asiantuntevaa ohjeistusta ja henkilökohtaista palvelua. Halutessasi panostaa huolettomaan omistamiseen, saat jälleenmyyjäsi kautta säännöllisen huollon ja tarvittaessa myös korjauksen. Haluatko tutustua iMOW®:iin tarkemmin? Tervetuloa lähimmän jälleenmyyjän luokse.

TÄYDELLINEN TULOS JOKA SÄÄLLÄ

STIHL iMOW® -robottiruohonleikkuri mukauttaa nopeuden nurmikon kaltevuuden ja vallitsevien olosuhteiden mukaan. Sateen sattuessa leikkuri palaa latausasemaan tai jatkaa leikkaamista (jos haluat). Pohjan rakenteen ansiosta melutaso on erittäin alhainen.

MIKÄ iMOW® SOPII SINULLE?

STIHL iMOW® -tuoteperheessä on robottiruohonleikkureita useimmille nurmialueille. Pienin leikkuri on parhaimmillaan enintään 800 m2:n pihoilla, ja tehokkain mallimme leikkaa helposti 5000 m2:n pihan. 

PUUTARHAN KOKO?
800 M2
KALTEVUUS?
0%
HALUATKO SOVELLUKSEN?
Palauta

RMI 422

Product info
Nurmikon pinta-ala
JOPA 800 M²
Leikkuuaika yhdellä latauksella
40 MIN
Latausaika
80 MIN
Paino
9 KG
Leikkuuleveys
20 CM
Leikkuukorkeus
20–60 MM
Korkein melutaso
60 DB(A)
VARKAUSSUOJA
KYLLÄ
OHJAUS SOVELLUKSELLA
EI
Maksimikaltevuus
35%
Suositushinta
1207 €*

RMI 422 P

Product info
Nurmikon pinta-ala
JOPA 1500 M²
Leikkuuaika yhdellä latauksella
80 MIN
Latausaika
100 MIN
Paino
9 KG
Leikkuuleveys
20 CM
Leikkuukorkeus
20–60 MM
Korkein melutaso
60 DB(A)
VARKAUSSUOJA
KYLLÄ
OHJAUS SOVELLUKSELLA
EI
Maksimikaltevuus
40%
Suositushinta
1567 €*

SEURAAVAN SUKUPOLVEN ROBOTTIRUOHON-LEIKKURIT

Uudet iMOW® ja iMOW® EVO -mallit tarjoavat sujuvan hallinnan sovelluksen kautta ja tehokkaan leikkuujärjestelmän – saat enemmän aikaa puutarhastasi nauttimiseen. iMOW® mukauttaa leikkuunopeuden ja minimoi jälkien muodostumisen älykkään navigoinnin avulla.

MIKÄ iMOW® SOPII SINUN NURMIKOLLESI?

Olemme täällä sinua varten

Nämä ovat haastavia aikoja, ja koronavirus on kova testi meille kaikille.
Riippumatta siitä haluatko ostaa tuotteita verkossa tai myymälässä, olemme täällä sinua varten.
Ota yhteyttä STIHL jälleenmyyjään tai STIHL henkilökuntaan tarvittaessa.

MITÄ MUUTA TARVITSET?

IKIT S (150M)

Asennussarja Small, jossa on 150 m rajalankaa, 150 kaapelikiinnikettä, 2 liitäntäkontaktia ja 3 kaapeliliitäntää.

IKIT L (400M)

Asennussarja Large, jossa on 2 x 200 m rajalankaa, 375 kaapelikiinnikettä, 2 liitäntäkontaktia ja 7 kaapeliliitäntää.

RAJAUSLANKA

Rajauslanka asennukseen.

ARB 151: 150 m (rulla), Ø 2,3 mm.
ARB 501: 500 m (rulla), Ø 3,4 mm.
ARB 300:  300m (rulla), ø 5,5 mm.

LATAUSASEMA

Latausasema akkujen lataamiseksi, voidaan sijoittaa nurmikolle tai sen ulkopuolelle. Sisältyy toimitukseen. 

ADO 401: Sarjalle RMI 4.
ADO 601: Sarjalle RMI 6.

PITÄVÄT PYÖRÄT

Pitävät pyörät paremman maastokelpoisuuden takaamiseksi, 2 kpl.

SÄILYTYSLAATIKKO

iMOW®-robottiruohonleikkurin säilytyslaatikko.

AURINKOSUOJA

Protect-aurinkosuoja latausasemalle. Optimaalinen aurinkosuoja robottiruohonleikkurille, suojaa kuumuudelta ja lialta.

KIINNITYSTAPIT

Kiinnitystapit rajauslangan kiinnittämiseen, 75 kpl.

RAJAUSLANGAN

Rajauslangan liittimet rajauslangan jatkamiseen, 10 kpl.

ETUPYÖRÄ

Raskaat etupyörät erityisen mäkiseen maastoon. Soveltuu RMI 4 ja RMI 6-sarjoille.

TERÄ

Vakioterä (20 cm) RMI 4 –sarjaan.

Lisäpainosarja etupyöriin

AVS 101 (69097100800)  

KOLME VINKKIÄ VIHREÄMPÄÄN NURMIKKOON

1. POISTA SAMMAL

Robottiruohonleikkuri ehkäisee sammalta lannoittamalla nurmikon ruohonleikkuujätteellä. Ravinnepitoisen maaperän lisäksi ei sammal pidä liian korkeasta pH-arvosta. Siksi voi olla hyvä kalkita nurmikkoa joka kolmas vuosi PH-arvon nostamiseksi - mielellään heti talven jälkeen. Sammal ei pidä myöskään ravinteikkaasta maasta, joten aloita uusi kausi aina nurmikon lannoittamisella. Valitse ympäristöystävällinen vaihtoehto, jos voit.

2. KASTELE RUNSAASTI JA HARVOIN

Kuivina kausina nurmikkoa on hyvä kastella, jotta se pysyy kauniina. Tiesitkö, että on parempi kastella runsaasti ja harvoin kuin vähän ja usein? Mikäli kastelet vähän ja usein, ruohonjuuret saattavat hakeutua ylöspäin ja muuttua aroiksi. Ihanteellisinta on kastella yöllä, jolloin vesi ei haihdu yhtä nopeasti.

3. ÄLÄ LEIKKAA LIIAN LYHYEKSI

Vältä leikkaamasta ruohoa enempää kuin kolmasosa sen kokonaiskorkeudesta. Ruohon kellastuminen on merkki siitä, että leikkuukorkeutta tulee hieman korottaa. Onnea matkaan! Huomioi paikalliset vedenkäyttöohjeet pohjaveden ollessa matalalla.

ERITTÄIN SIISTIT REUNAT

iMOW® tulee hyvin toimeen pensaiden ja puiden kanssa, mutta ei aina saavuta aivan juurella kasvavaa nurmikkoa. Silloin voi olla hyvä viimeistellä leikkaus helposti käynnistettävällä ja akkukäyttöisellä trimmerillä, joka on lähes yhtä hiljainen kuin iMOW®. Tervehdi FSA 57 akkutrimmeriä!

TAVALLISIA KYSYMYKSIÄ

Aloita merkitsemällä rajauslangalla alue, joka iMOW®-leikkurin tulee leikata. Kaiva rajauslanka maan alle (enintään 10 cm maanpinnan alapuolelle) tai kiinnitä se maanpinnalle. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa ruoho kasvaa nopeasti rajauslangan ohi piilottaen sen. Käynnistä seuraavaksi etukäteen ohjelmoitu ohjelma ja suorita asennus loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

Pohditko, kuinka STIHL iMOW® -robottiruohonleikkuri asennetaan? Katso video! >>
 

Leikkuuohjelma luodaan joko automaattisesti tai manuaalisesti ohjeidesi mukaan. Haluatko iMOW®-leikkurin työskentelevän poissa ollessasi tai nukkuessasi? Onnistuu. iMOW® ei vain leikkaa automaattisesti leikkausohjelman mukaan, vaan se varaa aikaa myös korvatakseen, esimerkiksi latauksen tai sadekuuron vuoksi (jos olet aktivoinut sadetunnistimen), mahdollisesti menetetyn leikkuuajan. 

iMOW®:in törmäyssensorit tunnistavat kaikki yli 8 cm korkeat kiinteät esteet. Robottiruohonleikkuri vaihtaa silloin suuntaa ja jatkaa leikkaamista toisella alueella. Pienet esineet, kuten lelut ja varvassandaalit, tulee kerätä pois nurmikolta ennen kuin iMOW® aloittaa leikkaamisen. Mikäli haluat suojata istutuksia, pieniä koristepensaita tai muita kiinteitä ja alle 8 cm:n kohteita, sinun tulee asentaa rajauslanka niiden ympärille.

Tuplahiottu terä on sekä tehokas että turvallinen. iMOW®:in terä pysähtyy myös heti, jos laitetta yritetään nostaa. Terän ympärillä on myös reilu turvaväli. Leikkurissa on myös selkeä STOP-painike, jota painamalla iMOW®:in voi tarvittaessa sammuttaa.

Kaikissa iMOW®-malleissa on hälytin, joka aktivoituu laitetta nostettaessa. Voit myös lisätä asetuksiin henkilökohtaisen PIN-koodin, joka tarvitaan iMOW®:in käynnistämiseksi keskeytyksen jälkeen. C-malleissa on myös niin kutsuttu geofence – saat sovellukseesi ilmoituksen, mikäli iMOW®-leikkurisi poistuu nurmikolta. "Find my iMOW" -toiminto osoittaa tarkasti leikkurisi sijainnin.

Kyllä. iMOW®:issa on irrotettava ohjaushallintayksikkö, jonka avulla voit ohjata iMOW®:ia manuaalisesti, muuttaa asetuksia jne. Tarkka LCD-näyttö on säästä riippumatta aina yhtä selkeä.*

* Koskee vain MI6-malleja.

Laajassa valikoimassamme on robottileikkureita, jotka leikkaavat jopa 5000 m2:n nurmikot. Mikäli nurmikossa on paljon kulmia ja nurkkauksia, autamme sinua mielellään löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun nurmikollesi.

iMOW® on bioleikkuri, eikä siksi tarvitse ruohonkerääjää. Ruoho leikataan erittäin pieneksi silpuksi, joka uppoaa nurmikkoon ja antaa maaperälle arvokasta ravintoa. Näin saat kauniin ja hyväkuntoisen nurmikon helposti ja vaivattomasti.

Opastamme käyttöohjeissa ja jälleenmyyjäverkostomme kautta tuotteidemme oikean ja turvallisen käytön. IMOW® robottiruohonleikkurin kohdalla tämä tarkoittaa muun muassa, että leikattava nurmialue on tarkistettava etukäteen ja eläimet on pidettävä poissa leikkuualueelta. Koska monet pienet eläimet ovat aktiivisia yö- ja hämäräaikaan, suosittelemme ohjelmoimaan iMOW®n leikkaamaan ruohoa päiväsaikaan.

Kun aktivoit reunan leikkaustoiminnon, aloittaa iMOW® nurmikonleikkuun muutaman kerran viikossa kiertämällä reunat erittäin siistin tuloksen saamiseksi. Maantasolla olevat pehmeät reunat (kuten matalat terassit ja käytävät) ympäröidään rajauslangalla. Kovia reunoja (esimerkiksi muurit ja korkeat terassit) varten iMOW® asennetaan niin, että se ajaa mahdollisimman läheltä reunaa. 

Kyllä, mikäli puutarhat on yhdistetty toisiinsa samalla rajauslangalla. Myös toinen, erillinen nurmikko voidaan leikata, jos sillä on oma latausasema.

Siirrä iMOW pois latausasemasta, irrota rajalanka latausasemasta ja vedä virtajohto seinästä ukonilman varalta.