PUUTARHA­HAKKURIT

TERVEMENOA RISUKASAT, TERVETULOA KÄTEVÄ KATE!

MUUTA JÄTE LANNOITTEEKSI

Unohda ympärillä olevat lehti- tai risukasat äläkä kiirehdi polttamaan niitä. Ne muuttuvat hetkessä orgaaniseksi kate- tai kompostointimateriaaliksi! Tervehdi puutarhahakkureitamme. Selaa sivua alaspäin ja lue lisää tai pistäydy lähimmän STIHL jälleenmyyjän luona kuuntelemassa ammattilaisen vinkkejä.

PUUTARHAHAKKURIT

GHE 150

Kompakti sähkökäyttöinen hakkuri voimakkaalla sähkömoottorilla satunnaiseen keskipaksujen oksien hakettamiseen. Virtaliitäntä, kerrosrakenteinen teräkoneisto ja apilanmuotoinen syöttöaukko. Hakkuri sopii ensisijaisesti kovempaan puutarhajätteeseen, mutta käsittelee myös sekalaista puutarhajätteitä, kuten leikkokukkia, lehtiä ja ohuempia oksia.

suositushinta

493 €

PUUTARHAHAKKURIT

GHE 140 L

Vahvalla sähkömoottorilla varustettu kompakti hakkuri keskipaksujen oksien satunnaiseen haketukseen. Apilanmuotoinen syöttöaukko, integroitu hakelaatikko ja hitaasti kiertyvä hiljainen valssitekniikka. Säästää kokoontaitettuna tilaa ja on helposti kuljetettava. Hakkuri on optimoitu kovalle puutarhajätteelle, kuten oksille, ja puuvartisille pensaiden ja pensasaitojen leikkuujäänteille.

suositushinta

493 €
GHE 150 GHE 140 L
GHE 150 GHE 140 L
Moottori 230 V 230 V
Teho 2,5 kW 2,5 kW
Oksan paksuus 35 mm 40 mm
Paino 26,0 kg 24,0 kg
Teräjärjestelmä Multi-Cut 150 Valssitekniikka
Ääniteho/äänenpaine 99/89 dB(A) 93/85 dB(A)
Suositushinta
493 €
suositushinta
osta
493 €
suositushinta
osta

OLETKO KIINNOSTUNUT MUISTA TUOTTEISTAMME?

Tälle sivustolle olemme valinneet puutarhaan sopivia tuotteita. Jos haluat tietoja ammattikäyttöön sopivista tuotteista, tai olet kiinnostunut koko tuotevalikoimastamme, löydät sen oheisesta tuoteluettelosta ja osoitteesta stihl.fi.

Siirry tuoteluetteloon >>
Siirry sivulle stihl.fi >>

Suojaa itsesi STIHL suojavarusteilla

Meillä on laaja valikoima työvaatteita ja suojavarusteita – aina käsineistä ja kypäristä viiltosuojattuihin housuihin ja kenkiin. Käänny lähimmän jälleenmyyjän puoleen kokeillaksesi suosikkejasi!

STIHL tuotteita myyvät vain valtuutetut asiantuntijat

Tuotteitamme ei voi ostaa mistä vain. Niitä myyvät vain palvelevat erikoisliikkeet, jotka tarjoavat ammattitaitoista neuvontaa ja henkilökohtaista palvelua.