PENSASLEIKKURIT

ERITTÄIN KEVYT, ERITTÄIN TEHOKAS.

SE EI OLE VAIN PENSASAITA, SE ON TAIDETEOS.

Erinomaisessa ohjattavuudessa on sitä jotain. Puhumattakaan viimeistellyistä reunoista ja tarkasti trimmatun pensasaidan kauneudesta. Taideteoksen luomisesta tuli juuri helppoa. Selaa sivua alaspäin ja lue lisää tai pistäydy lähimmän STIHL jälleenmyyjän luona kuuntelemassa ammattilaisen vinkkejä.

PENSASLEIKKURI

HSA 45

Hyvin kevyt ja tehokas akkukäyttöinen pensasleikkuri oksien siistimiseen talon läheltä. Yhdeltä puolelta hiottu terä, jonka hammasväli on 24 mm, integroitu leikkuusuoja, ruuvattu kärkisuoja, integroitu 18 V Lithium-Ion akku (36 Wh) lataustilan merkkivaloilla. Akun latausaika 145 min / 210 min (80 % / 100 %).

PENSASLEIKKURI

HSA 56

Kevyt ja tehokas akkukäyttöinen pensasleikkuri pensaiden ja pensasaitojen siistimiseen pihapiiristä. Yhdeltä puolelta hiottu terä, jonka hammasväli on 30 mm, integroitu pisaranmuotoinen leikkuusuoja, ruuvattu terän kärkisuoja.

vain pensasleikkuri

199 €

SETTI sis. AK 10 akun ja AL 101 laturin

269 €

kampanjahinta

239 €

Pensasaitaleikkuri

HLA 56

Kevyt akkukäyttöinen pensasleikkuri korkeiden pensaiden ja aitojen leikkaamiseen kotipuutarhassa. Yhdeltä puolelta hiotut pisaranmuotoiset terät, teräkulma portaittain säädettävissä -45°...+90°, jaettava varsi helpottaa kuljetusta. Kuljetuspituus 115 cm, kokonaispituus 210 cm.

vain pensasleikkuri

269 €

239 €

PENSASLEIKKURI

HSA 66

Akkukäyttöinen pensasleikkuri korkealla leikkuuteholla. Alhainen paino ja suuri teränopeus vaativissakin käyttötarkoituksissa. 30 mm hammasväli ja pisaran muotoinen terägeometria pitää oksat paremmin terässä kiinni. Yhdeltä puolelta teroitetut ja molemmin puolin leikkaavat terät, integroitu leikkuusuoja, ruuvattu kärkisuoja.

vain pensasleikkuri

299 €

Pensasaitaleikkuri

HLA 65

Akkukäyttöinen pitkävartinen pensasaitaleikkuri korkeille ja leveille pensaille. Tasainen teränopeus kuormituksesta riippumatta, voidaan taittaa kasaan, leikkuuterän työkulma säädettävissä asteittain 115°, hyvä ulottuvuus, leikkuuterä molemmin puolin teroitettu, kuminen 2-komponenttikahva, kuljetusasento 125 cm, kokonaispituus 205 cm.

vain pensasleikkuri

399 €

PENSASLEIKKURI

HS 45

Polttomoottorikäyttöinen pensasleikkuri. STIHL tärinänvaimennus, STIHL ElastoStart, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, 2-MIX moottori, leikkuuterä yhdeltä puolelta teroitettu, integroitu leikkuusuoja.

399 €
UUSI

Akkupensasleikkuri

HSA 26

Akkukäyttöinen STIHL pensasleikkuri sopii täydellisesti ainavihantien pensasaitojen ja pienilehtisten pensaiden leikkaamiseen ja hoitoon. Oksien paksuus enintään 8 mm. Ruohoterällä siistit kukkapenkit, talon reunustat ja terassin ympäristön. Ergonominen, pitävä kahva ja nopea teränvaihto ilman työkaluja. Akku on yhteensopiva AS-tuoteperheen laitteiden kanssa.

sisältää AS 2 akun ja laturin

119 €
UUSI

Kompakti akkusaha

GTA 26

Ainutlaatuinen ja uskomattoman tehokas STIHL akkusaha, joka sopii sekä puutarhatöihin että ammattikäyttöön. Täydellinen pienten, halkaisijaltaan jopa 8 cm:n oksien, karsimiseen. Sahassa on pitävä kumipäällysteinen kahva. Turva-asuja tai kuulosuojaimia ei tarvita. Akku sopii kaikkiin AS-tuoteperheen laitteisiin.

SETTI sis. AS 2 akun ja AL 1 laturin

139 €
HSA 45 HSA 56 HLA 56 HSA 66 HLA 65 HS 45
PENSASLEIKKURIT
HSA 45 HSA 56 HLA 56 HSA 66 HLA 65 HS 45
Akku (integroitu) Akku 18 V/36 Wh Akku AK 10, 36 V/72 Wh Suositeltava akku AK 20 Suositeltava akku AP 100 Suositeltava akku AP 100
Polttomoottori 2-MIX Moottori/27,2 cm³
Leikkuuala yhdellä latauksella 80 m² 175 m² 380 m² (AK 20)
Käyttöaika yhdellä latauksella 40 min 50 min 100 min (AK 20) 72 min (AP 100) 72 min (AP 100)
Paino 2,3 kg (sisältää akun) 3,7 kg (sisältää akun) 3,8 kg (ilman akkua) 3,1 kg (ilman akkua) 3,5 kg (ilman akkua) 5,0 kg
Ääniteho/äänenpaine 77/54 dB(A) 91/80 dB(A) 87/77 dB(A) 94/83 dB(A) 94/85 dB(A) 107/97 dB(A)
Tärinätaso (vasen/oikea) 1,4/1,5 m/s² 2,7/1,2 m/s² 1,5/1,5 m/s² 3,7/2,3 m/s² 3,5/3,5 m/s² 10,0/9,0 m/s²
Terän pituus 50 cm 45 cm 45 cm 50 cm 50 cm 60 cm
Suositushinta
99 €
osta
199 €
vain pensasleikkuri
osta
239 € 269 €
vain pensasleikkuri
osta
299 €
vain pensasleikkuri
osta
399 €
vain pensasleikkuri
osta
399 €
osta
Hinta akulla ja laturilla
239 € 269 €
SETTI sis. AK 10 akun ja AL 101 laturin
kampanjahinta
osta
osta


OLETKO KIINNOSTUNET MUISTA TUOTTEISTAMME?

Tälle sivustolle olemme valinneet puutarhaan sopivia tuotteita. Jos haluat tietoja ammattikäyttöön sopivista tuotteista, tai olet kiinnostunut koko tuotevalikoimastamme, löydät sen osoitteesta stihl.fi. Siirry sivulle stihl.fi >>

KOLME PENSASAITALEIKKURIN JA PENSASLEIKKURIN KÄYTTÖVINKKIÄ

TYÖSKENTELE LANTION TAI RINNAN KORKEUDELLA

Hyvän ja ergonomisen asennon saamiseksi pidä pensasaitaleikkuri lantion tai rinnan korkeudella leikatessasi. Ohjaa leikkuria ylös ja alas samalla kun etenet pensasaitaa haluttuun leikkaussuuntaan. Kaksipuoleisesti teroitetut leikkuuterät leikkaavat molempiin suuntiin. Mikäli sinulla on korkea pensasaita, suosittelemme pitkävartista pensasaitaleikkuria, jotta ulotut leikkaamaan ongelmitta – ja voit jättää tikkaat varastoon.

MILLOIN PENSASAITA PITÄÄ LEIKATA?

Mikäli pensasaita on vasta istutettu, leikkaa mielellään vasta kun haluttu korkeus on saavutettu. Kesävihannat pensasaidat tai likusteriaidat leikataan talvella latvasta niiden ollessa lepotilassa. Elokuun alussa ne leikataan uudelleen. Talvivihannat pensasaidat tai havuaidat leikataan usein juuri ennen kevään kasvukautta, mutta ne voidaan leikata myös syksyllä. Leikkaa vain uudet oksat, jotta mahdollisimman monet silmut aukeavat. Tällä tavalla saat tiheän pensasaidan ja hyvän näkösuojan. Estääksesi lehtien putoamisen alaoksilta leikkaa pensas kartiomaiseen muotoon – muutoin alaoksat saavat liian vähän valoa.

PENSAIDEN MUOTOLEIKKAUS

Haluatko leikkisää ilmettä puutarhaan? Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja muotoile pensaista palloja, kolmioita tai vaikkapa vihreä lohikäärme. Muotoleikkaus sopii erittäin hyvin tiheäkasvuisille puulajeille, kuten puksipuulle tai marjakuuselle. Voit muotoilla oksat sitomalla ne langoilla niin, että ne alkavat kasvaa toiseen suuntaan. Onnea matkaan!

TURVA-ASUT, TURVASAAPPAAT JA KYPÄRÄT

STIHL tarjoaa laajan valikoiman turvavarusteita, jotka suojaavat sinua käyttäessäsi työkalujamme. Käänny lähimmän jälleenmyyjäsi puoleen ja kokeile seuraavia tuotteita:

  • Turva-asut ammatti- ja vapaa-ajan käyttöön
  • Viiltosuojatut turvasaappaat
  • Kypärät
  • Ja paljon muita tuotteita!

STIHL-TUOTTEITA MYYVÄT VAIN VALTUUTETUT ASIANTUNTIJAT

Tehokkaat laitteet edellyttävät huolellista ja turvallista käsittelyä (koskee muitakin laitteita kuin vain moottorisahoja).  Valtuutetut jälleenmyyjämme tarjoavat sinulle vaivatonta ja kestävää omistamista, johon sisältyy:

  • Ammattitaitoinen neuvonta ja käyttöopastus
  • Valmiiksi koottu ja koekäytetty laite
  • Korkealaatuinen huolto, joka saa koneesi kestämään pitkään
  • Alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet