STIHL rikkaimuri

STIHL rikkaimuri

Nopea ja helppo puhdistus ilman hankalaa johtoa.

Pieni mutta tehokas!

Puhdista pienet tilat nopeasti ja helposti ilman johtoa tai pistorasiaa kätevällä rikkaimurilla. Täydellinen käyttö kotona ja kesämökillä sekä autossa tai veneessä. Selaa sivua alaspäin ja lue lisää tai keskustele lähimmän STIHL jälleenmyyjän kanssa saadaksesi apua ammattilaiselta. 

Akkukäyttöinen rikkaimuri

SEA 20

Akkukäyttöinen rikkaimuri on pieni, mutta yksi volttiluokkansa tehokkaimmista. Kompakti ja kevyt muotoilu, kätevät varusteet ja pitkä 14 minuutin käyttöaika tekevät STIHL SEA 20 -rikkaimurista täydellisen laitteen nopeaan puhdistukseen. Ergonominen ja pehmeä kahva, jossa lukittava kaasuliipaisin. Helposti tyhjennettävä säiliö ja kaksivaiheinen suodatinjärjestelmä, joka voit/pystyt puhdistaa ja käyttää uudelleen. Laite kuuluu AS-akkujärjestelmään, ja siinä on 10,8 V:n AS 2 -litiumioniakku, jonka tila näkyy LED-näytössä. Rikkaimurin mukana tulevat liitossuutin, yleissuutin irrotettavalla harjasosalla, jatkoputki sekä joustava imuletku. Viimeisenä, mukaan kuuluu kätevä laukku kuljetusta ja säilytystä varten.

99 €*

SETTI sis. AS 2 akun ja AL 1 laturin

139 €*
SEA 20
SEA 20
Akku AS 2 10,8 V/28 Wh
Moottori DC-moottori
Paino ilman akkua 1,3 kg
Ilmavirta 1026 l/min
Ilmanpaineen taso < 84 dB(A)
Ääniteho 104 dB(A)
Tärinätaso < 1,5 m/s²
Säiliön tilavuus 0,8 litraa
Käyttöaika 14 min
Latausaika AL 1 -laturilla 80%/100% = 55/70 min
Letkun pituus 0,5-1,5 m
Maks vaikutus 80 mbar
Suositushinta
99 €*
Hinta akulla ja laturilla
139 €*
SETTI sis. AS 2 akun ja AL 1 laturin

Saatavuudessa voi olla hetkellisiä haasteita.

OLETKO KIINNOSTUNUT MUISTA TUOTTEISTAMME?

Tälle sivustolle olemme valinneet puutarhaan sopivia tuotteita. Jos haluat tietoja ammattikäyttöön sopivista tuotteista, tai olet kiinnostunut koko tuotevalikoimastamme, löydät sen oheisesta tuoteluettelosta ja osoitteesta stihl.fi.

Siirry sivulle stihl.fi >>

PYSTYLEIKKAA NURMIKKO SYKSYLLÄ TAI KEVÄÄLLÄ

1. HARAVOI LEHDET JA RISUT

Paras aika pystyleikata eli ilmata nurmikko on keväällä tai alkusyksystä. Anna nurmikon kuivua kunnolla ja haravoi vanhat lehdet ja oksat pois.

2. LEIKKAA NURMIKKO ENNEN TARVETTA

Jatkossa leikkaa nurmikko tarvittaessa. Leikkaa vain kolmasosa ruohon korkeudesta, sillä muuten nurmikko voi kuivua ja kellastua. Sitten voit pystyleikata!

3. LANNOITA LOPUKSI

Mikäli pystyleikkaat nurmikon keväällä, voit lannoittaa sen typpipitoisella nurmikkolannoitteella, jotta nurmikko lähtee lepokauden jälkeen nopeaan kasvuun. Mikäli pystyleikkaat nurmikon syksyllä, käytä ns. PK-lannoitetta, jossa on vähän tai ei lainkaan typpeä. Sen sijaan siinä on fosforia (P) ja kaliumia (K), jotka auttavat ruohoa ehkäisemään sammaleen kasvua syksyn aikana. Sammal kasvaa nimittäin vielä senkin jälkeen, kun ruoho on lakannut syksyllä kasvamasta – ja aloittaa kasvun keväällä jo ennen ruohoa. Syyslannoitus torjuu myös lumihometta, joka leviää kosteissa ympäristöissä esim. lumen alla, ja voi aiheuttaa isojen nurmikkoalueiden kuoleman.

Suojaa itsesi STIHL suojavarusteilla

Meillä on laaja valikoima työvaatteita ja suojavarusteita – aina käsineistä ja kypäristä viiltosuojattuihin housuihin ja kenkiin. Käänny lähimmän jälleenmyyjän puoleen kokeillaksesi suosikkejasi!

STIHL tuotteita myyvät vain valtuutetut asiantuntijat

Tuotteitamme ei voi ostaa mistä vain. Niitä myyvät vain palvelevat erikoisliikkeet, jotka tarjoavat ammattitaitoista neuvontaa ja henkilökohtaista palvelua.