stihl KEVÄÄN MERKIT 2020

Kampanja-aika 1.4.-28.6.2020

STIHL KEVÄÄN MERKIT

Nyt on aika aloittaa kevään puutarhatyöt. Oikeilla välineillä työskentely on helppoa ja mukavaa. STIHL Kevään Merkit –kampanjassa on runsaasti tarjouksia puutarhaan ja metsään! Mukana paljon akkukäyttöisiä puutarhalaitteita sekä perinteisiä polttomoottorikäyttöisiä työvälineitä. Unohtamatta tietenkään tehokkaita painepesureita, puutarhahakkureita ja iMOW robottiruohonleikkureita. Tutustu tällä sivulla kaikkiin kampanjatuotteisiimme ja ole yhteydessä valtuutettuun STIHL jälleenmyyjään.

Kompakti akkusaha

GTA 26

Ainutlaatuinen ja uskomattoman tehokas STIHL akkusaha, joka sopii sekä puutarhatöihin että ammattikäyttöön. Täydellinen pienten, halkaisijaltaan jopa 8 cm:n oksien, karsimiseen. Sahassa on pitävä kumipäällysteinen kahva. Turva-asuja tai kuulosuojaimia ei tarvita. Akku sopii kaikkiin AS-tuoteperheen laitteisiin.

Akkutrimmeri

FSA 57

Kevyt, ergonominen ja tehokas akkukäyttöinen STIHL trimmeri. Käyttäjän mukaan säädettävä varren pituus napin painalluksella. Leikkuusiiman pituus säätyy automaattisesti napauttamalla siimapäätä maata vasten, mikäli valitset AutoCut-siimapään. Vaihtoehtona PolyCut-leikkuupää, jossa on kolme irtonaista muoviterää siiman sijaan.

PENSASLEIKKURI

HSA 56

Kevyt ja tehokas akkukäyttöinen pensasleikkuri pensaiden ja pensasaitojen siistimiseen pihapiiristä. Yhdeltä puolelta hiottu terä, jonka hammasväli on 30 mm, integroitu pisaranmuotoinen leikkuusuoja, ruuvattu terän kärkisuoja.

LEHTIPUHALLIN

BGA 56

Ergonomisesti tasapainotettu, sulavalinjainen akkupuhallin mukavaan ja vaivattomaan työskentelyyn. Pyöreä suutin, pehmeä kahva, kolmiasentoinen pituussäädettävä puhallusputki, jolla puhallusteho voidaan asettaa optimaaliseksi.

MOOTTORISAHA

MSA 120 C-B

Kevyt akkumoottorisaha tontin hoitoon ja yksinkertaisiin sahaustöihin. Pehmeä kahva, nopea ja kätevä ketjunvaihto STIHL teräketjun pikakiristyksen ansiosta, öljysäiliö, jossa on öljymäärän tarkistusikkuna, hyvä suorituskyky 1/4” PM3-teräketjun ansiosta.

MOOTTORISAHA

MSA 140 C-B

Kevyt akkumoottorisaha tontin hoitoon ja yksinkertaisiin sahaustöihin. 25 % parempi leikkuuteho kuin laitteessa MSA 120 C-B. Pehmeä kahva, nopea ja kätevä ketjunvaihto STIHL teräketjun pikakiristyksen ansiosta, öljysäiliö, jossa on öljymäärän tarkistusikkuna, hyvä suorituskyky 1/4” PM3-teräketjun ansiosta.

moottorisaha

MSA 200 C-B

Todella tehokas akkukäyttöinen moottorisaha mm. meluherkille alueille, kuulonsuojausta ei tarvita. STIHL teräketjun pikakiristys, QuickStop Super ketjujarru, ja tankin pikalukituskorkki tekevät työskentelystä vaivatonta ja turvallista. Saha on varustettu 1/4"-PM3-teräketjulla erittäin hienolla leikkuujäljellä ja hyvällä suorituskyvyllä. Paino vain 3,3 kg. Suositeltu akku AP300. Ilman akkua ja laturia. 

moottorisaha

MSA 220 C-B

Markkinoiden nopein akkusaha, jossa leikkuuteho jopa 20% parempi kuin MSA 200 sahassa. Akkusahan ketjunopeus on 24 m/s. Nopea kiihtyvyys, teräketjun pikakiristys, kaatosuunnan näyttäjä ja tehokas 3/8" Picco Super teräketju tekevät sahasta monipuolisen. Tätä tehopakkausta voidaan käyttää mm. puiden kaatoon, polttopuiden tekoon, rakennuskäyttöön sekä kunta-alan ammattilaisten ja puutarhureiden käyttöön. Kampanjatarjous AP 300S akun ja AL 300 laturin kanssa. 

Pensasaitaleikkuri

HLA 56

Kevyt akkukäyttöinen pensasleikkuri korkeiden pensaiden ja aitojen leikkaamiseen kotipuutarhassa. Yhdeltä puolelta hiotut pisaranmuotoiset terät, teräkulma portaittain säädettävissä -45°...+90°, jaettava varsi helpottaa kuljetusta. Kuljetuspituus 115 cm, kokonaispituus 210 cm.

IMOW ROBOTTIRUOHONLEIKKURIT

RMI 422

Jos haluat leikata pienen tai keskikokoisen nurmialueen täysin automaattisesti, STIHL iMOW® robottiruohonleikkuri RMI 422 näyttää taitonsa. RMI 422 leikkaa lyhyellä ajalla jopa 800 m² ja voi helposti leikata 35% kulmassa olevan rinteen. Selkeä LCD-näyttö ja yksinkertainen ohjelmointi, tekee robotin käsittelystä erittäin helppoa. Täydellinen valinta pienille ja keskikokoisille nurmialueille. Bioleikkaava ruohonleikkuri saa virtansa integroidulta litium-ioni-akulta. 

IMOW ROBOTTIRUOHONLEIKKURIT

RMI 632

STIHL iMOW® RMI 632 robottiruohonleikkuri on monipuolinen, jos haluat leikata automaattisesti suuren nurmialueen. Varustettu dynaamisella leikkuuohjelmalla ja älykkäällä latausjärjestelmällä. RMI 632 leikkaa jopa 3.000 m² nurmialueet mahdollisimman lyhyessä ajassa. Sinä päätät, milloin iMOW® työskentelee - esim. 1.000 m² viikossa - työskentelyaika on vain 13,5 tuntia. Määritetyssä aikataulussa – niin sanotussa aktiivisessa ajassa – leikkuri määrittää aikataulunsa itse. Siinä on tehokas litium-ioni-akku ja leikkuuleveys 28 cm, joten se leikkaa helposti jopa 3000 m² nurmialueen.

Akkuruohonleikkuri

RMA 339 C

Kevyt ja ketterä akkukäyttöinen ruohonleikkuri 37 cm:n leikkuuleveydellä pienille ja keskisuurille nurmikoille. Automaattinen kierrosluvun säätö ja virtausoptimoitu terä pidempää käyttöaikaa varten. Keskitetty leikkuukorkeuden säätö sekä korkeussäädettävä ja taitettava yksiosainen työntöaisa. 40 litran ruohonkeruusäiliö täyttöasteen ilmaisimella.

Akkuruohonleikkuri

RMA 2 RP

Akkukäyttöinen STIHL ruohonleikkuri, jossa ei ole kerääjää ja jonka tuottama ruohosilppu lannoittaa nurmikkoasi. Leikkuuleveys 46 cm, sopii jopa 500 m2:n nurmikoille. Ruohonleikkurissa on kokoontaitettava ergonominen työntöaisa, energiatehokas EKO-tila ja etuveto. Kätevien Quick-Fix-pikakiristimien ansiosta se vie vain vähän tilaa kuljetuksen ja säilytyksen aikana.

PUUTARHAHAKKURIT

GHE 150

Kompakti sähkökäyttöinen hakkuri voimakkaalla sähkömoottorilla satunnaiseen keskipaksujen oksien hakettamiseen. Virtaliitäntä, kerrosrakenteinen teräkoneisto ja apilanmuotoinen syöttöaukko.

PUUTARHAHAKKURIT

GHE 140 L

Vahvalla sähkömoottorilla varustettu kompakti hakkuri keskipaksujen oksien satunnaiseen haketukseen. Apilanmuotoinen syöttöaukko, integroitu hakelaatikko ja hitaasti kiertyvä hiljainen valssitekniikka. Säästää kokoontaitettuna tilaa ja on helposti kuljetettava.

PAINEPESURIT

RE 90

Kevyt ja kompakti 110 barin painepesuri perusvarusteilla. Alumiininen pumppupesä, integroidut pyörät, pesuaineen suihkutussarja ja pesuainepullo, roottorisuutin ja säädettävä viuhkasuutin paineensäädöllä, pyörivä letkuliitos pistoolissa, kotelossa suihkutustarvikkeiden pitimet, 6 m korkeapaineletku, kuljetuskahva.

PAINEPESURIT

RE 130 PLUS

Tehokas 135 barin painepesuri lisämukavuuksilla. Letkukela, joka pitää korkeapaineletkun helposti ja kätevästi kasassa, 9 m teräspunosvahvisteinen korkeapaineletku.

PAINEPESURIT

RE 143 PLUS

Kestävä 140 barin korkeapainepesuri PLUS mukavuuksilla kuten: messinkinen pumpunpää, vedenpaineen/-määrän säädin, painemittari, alumiininen teleskooppikahva ja alaosan nostokahva, saranoitu etukansi jossa paikat suuttimille (roottori- ja viuhkasuutin), sumutinpullo, litteä tulovesiletku, 12 m teräspunoskorkeapaineletku ja letkukelat molemmille. Lisäksi pesuaineen annostelujärjestelmä ja  2 l pesuainesäiliö. Vaativalle käyttäjälle!

LEHTIPUHALLIN

BG 56

Kompakti polttomoottorikäyttöinen puhallin puhaltaa nopeasti lehdet ja ruohonleikkuujätteet. Pyöreä suutin, 2-MIX moottori, pysäytysnappi.

Hiljainen reppupuhallin 4-MIX-moottorilla

BR 500

Tehokas ja hiljainen reppupuhallin ympäristöystävällisellä 4-MIX-moottorilla. Kuminen 2-komponenttikahva, STIHL-tärinänvaimennus, ergonomisesti muotoillut olkaimet, lukitusvipu puhallusnopeudelle ja kantokahva tekevät tämän reppupuhaltimen käytöstä mukavaa. 

Markkinoiden tehokkain lehtipuhallin!

BR 800

Markkinoiden tehokkain reppupuhallin STIHL SmartStart -sivukäynnistyksellä. Työskentely on vaivatonta kiitos puhallusputken nopean säädön (ilman työkaluja), STIHL tärinänvaimennuksen ja ergonomisesti muotoillun kantojärjestelmän. Puhallin on erittäin polttoainetaloudellinen  - yhdellä tankillisella työskentelee jopa 79 minuuttia. Puhallusteho huikeat 41 N. 

RUOHONLEIKKURI

RM 2 R

Allesilppuava teräsrunkoinen ruohonleikkuri. Ruoho silppuuntuu pieneksi silpuksi ja palauttaa näin nurmikon käyttöön arvokkaita ravinteita ja kosteutta. Täydellinen ruohonleikkuri jopa 1.500 m2 viheralueiden hoitoon. Quick-Fix aisan pikakiristimillä, jolloin aisan säätö ja taitto on todella nopeaa ja helppoa. Leikkurissa on uusi ReadyStart moottori, jolla käynnistys onnistuu helposti.

RM 248

RM 248 on kompakti, ketterä ruohonleikkuri 46 cm:n leikkuuleveydellä, 55 litran ruohonkeruusäiliöllä ja keskitetyllä leikkuukorkeudensäädöllä ( 25-75 mm). Leikkaa pienellä vaivalla jopa 1200 m² nurmialueet ja ohjaustanko korkeudensäädöllä sekä pehmeällä kahvalla varmistaa ergonomisen ohjauksen.

RUOHONLEIKKURI

RM 448 TX

Tukeva polttomoottorikäyttöinen ruohonleikkuri 46 cm:n leikkuuleveydellä keskisuurille nurmikoille. Keskitetty korkeudensäätö, taittuva aisa, jossa superpehmeä kahva, Quick-Fix-pikakiinnitin sekä pyöräveto takaavat mukavan työskentelyn. Mukana 55 litran ruohonkeruusäiliö täyttöilmaisimella. Sisältää BioKit -lisävarusteen, jolla ruohonleikkurista saa allesilppuavan.

Kevyt, 1,4 kW polttomoottorikäyttöinen saha ErgoStartilla ja teräketjun pikakiristyksellä

MS 180 C-BE

Hyvin varusteltu kevyt 1,4 kW perus moottorisaha pihapuiden kaatoon ja muihin kodin sahaustarpeisiin. Varustettu teräketjun pikakiristyksellä ja STIHL ErgoStart kevytkäynnistyksellä. Taloudellinen käyttää, kiitos STIHL 2-MIX moottorin. 1,4 kW.

Polttomoottorikäyttöinen moottorisaha

MS 194 C-E

Kevyt STIHL moottorisaha soveltuu erinomaisesti vesakon poistamiseen, latvojen lyhentämiseen ja puun sahaamiseen. Sahassa on manuaalinen polttoainepumppu ja ErgoStart-toiminto, jonka ansiosta koneen käynnistämiseen tarvitaan vähemmän voimaa. Kevyessä moottorisahassa on 3/8" PM3 -teräketju, tehokas 2-MIX-moottori ja korkea vääntömomentti, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja tehon. Tehosta huolimatta moottorin päästöt ovat niin alhaiset, että se täyttää EU:n päästödirektiivin 5:nnen vaiheen tiukat vaatimukset.

Polttomoottorikäyttöinen moottorisaha

MS 211

Polttopuiden sahaukseen ja puiden kaatamiseen. Teräketjun sivukiristys, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä.Erinomainen kaikissa olosuhteissa.

Kompakti ja tehokas 2,0 kW moottorisaha

MS 231

Kompakti ja tehokas 2,0 kW moottorisaha. Erinomainen polttopuita sahattaessa sekä puita kaadettaessa. Teräketjun kiristys sivulta ilman kosketusta terävään ketjuun tekee työskentelystä turvallista, samoin kuin tankkien pikalukituskorkit - helppoa ja turvallista tankkaamista. Huoletonta käyttöä kiitos ilmansuodatinjärjestelmän pitkällä huoltovälillä ja taloudellisen 2-MIX moottorin.

Kevyt, 1,8kW moottorisaha M-Tronicilla

MS 201 C-M

Kevyin ammattikäyttöön suunniteltu 1,8 kW STIHL moottorisaha, joka on ihanteellinen karsinnassa. Vakiona M-Tronic elektroninen moottorinohjausjärjestelmä, jonka avulla optimaalinen moottorinteho on jatkuvasti käytössä. Helppo käynnistää yhdistelmäkatkaisimen ansiosta. Taloudellinen 2-MIX-Moottori, purusuojan kiinteä mutteri ja 3/8" PM teräketju erittäin korkealla leikkuuteholla tekevät tästä sahasta miellyttävän käyttää. 

M-Tronic elektronisella moottorinohjauksella

MS 261 C-M 14” + Smart Connector

Erinomainen ja suosittu ammattisaha kaikkeen metsätyöhön! Varustettu vakiona M-Tronic elektronisella moottorinohjausjärjestelmällä, taaten optimaalisen moottorintehon kaikissa olosuhteissa. Helppo käynnistää  yhdistelmäkatkaisimen ansiosta. Käyttömukavuuden varmistavat pitkäikäinen  ilmansuodatinjärjestelmä (pitkä huoltoväli), HD2-suodatin ja purusuojan kiinteät mutterit. Nyt uudella kevyellä terälevyllä- ja tehokkaalla .325" PRO teräketjulla - entistäkin kovempi leikkuuteho!

Maailman ensimmäinen moottorisaha ruiskuteknologialla

MS 500i W + Smart Connector

Maailman ensimmäinen moottorisaha, jossa elektroninen polttoaineen ruiskutus! Markkinoiden paras painon ja tehon suhde. Sopii ihanteellisesti järeiden puiden kaatamiseen ja karsimiseen kevyen rakenteen ja erinomaisen kiihtyvyyden ansiosta. Kaikilla ammattialisen arvostamilla ominaisuuksilla kuten: optimoitu kaarnapiikki, HD2-suodatin erittäin hyvällä suodatusteholla, kiinteät mutterit ketjupyörän kannessa ja ilman työkaluja avattava suodattimen kansi, säädettävä ja erittäin tehokas öljypumppu, ilman työkaluja avattavat ja suljettavat tankkien korkit. Lisäksi mukava lämmitetty kahva.

Tehokas 2,0kW raivaussaha ErgoStart:lla

FS 260 C-E

Tehokas 2,0 kW raivaussaha laajoille alueille vahvaan heinikkoon. Käyttömukavuutta tuovat STIHL 1-piste tärinänvaimennus, STIHL ErgoStart, monitoimikahva, kaksoiskahva, kahvan pikasäätö, 2-MIX moottori ja ADVANCE yleisvaljaat. Varustettu vakiona raivausterällä, siimapäällä ja kolmioterällä.

Vahva raivaussaha STIHL M-Tronicilla

FS 410 C-EM K + Smart Connector

Tehokas, helppokäyttöinen ja ergonominen 2,0 kW pitkäikäinen raivaussaha. Korkea käyttömukavuus ErgoStartin ja M-Tronic elektronisen moottorinohjauksen ansiosta. Varustettu lyhyellä akselilla ja 25° kulmavaihteella erityisesti metsätöihin. STIHL 4-piste tärinänvaimennus, monitoimikahva, kaksoiskahva, kahvan pikasäätö ja  2-MIX moottori tuovat käyttöön mukavuutta. Nyt täydellinen varustelu sisältäen ADVANCE X-TREEm metsurin valjaat, HP -sahaterän ja STIHL Smart Connectorin. Lisävarusteena saatavana ruohosetti. 

Vahva 2,2 kW ammattiraivaussaha M-Tronicilla (M) ja ErgoStartilla (E)

FS 460 C-EM K + Smart Connector

Haastaviin olosuhteisiin vahva 2,2 kW raivaussaha. Kovassa käytössä työskentelymukavuuden varmistavat STIHL 4-piste tärinänvaimennus, STIHL ErgoStart, monitoimikahva, kaksoiskahva, kahvan pikasäätö, 2-MIX moottori ja STIHL M-Tronic. Nyt täydellinen varustelu sisältäen ADVANCE X-TREEm metsurin valjaat, HP -sahaterän ja STIHL Smart Connectorin. Lisävarusteena saatavana ruohosetti, jolla muutat raivaussahasi todella nopeasti siimapäällä toimivaksi ruohoraivuriksi.

takki & vyötäröhousut

Dynamic Vent

Erittäin kevyet ja hengittävät Dynamic Vent takki & vyötäröhousut. Oranssi, musta ja khaki väritys sekä heijastinnauhat. Tuuletusaukot ja joustavat sisäosat tekevät vaatteista hyvin hengittävät ja miellyttävät käyttää - täydellistä liikkumavapautta! Monipuoliset taskut helpottavat arkea. Takissa vahvistetut kyynärpäät, turvahousuissa sertifioitu viiltosuojaus (EN 381) ja vahvistetut polvet. 

nahkaturvasaapas

dynamic 23

EN-hyväksytty ruskea nahkaturvasaapas korkealaatuista vettähylkivää nupukkinahkaa. Erityisen hengittävä vuori parempaan kosteudensiirtoon, pehmustetut nilkat ja kestävä nauhoitus järeillä nauhakoukuilla - miellyttävät käyttää ja kestävät kulutusta. Työkäytössä arvostat ergonomisia pohjallisia, teräs välipohjaa joka suojaa esim. naulaanastumisilta, iskunvaimennettua PU-välipohjaa ja teräskärkeä. Erinomainen pito, kiitos hyvin suunnitellun pohjan. Monikäyttöiset esim. rakennustyömailla.

kypärä

Function Universal

Turvallisuus ensin! Tämä kevyt aloitusmalli isolla verkkovisiirillä on edullinen investointi ja miellyttävä käyttää. Valo läpäisee verkkovisiirin ongelmitta ja kuulonsuojaimissa on hyvä vaimennus ja istuvuus. Kypärän tuuletusaukot antavat hyvän ilmankierron. Kypärän sisäosat voi helposti säätää sopivan kokoiseksi. Täyttää EN 352, EN 397 ja EN 1731 vaatimukset.