stihl Syksyn Merkit 2020

Kampanja-aika 1.9.-15.11.2020

STIHL SYKSYN MERKIT

Olemme valinneet sinulle kattauksen työvälineitä syksyn piha ja metsätöihin. Oikeilla välineillä työskentely on helppoa ja mukavaa. STIHL Syksyn Merkit –kampanjassa on tarjoushintaisia painepesureita, lehtipuhaltimia, moottori- ja raivaussahoja. Mukaan on poimittu myös akkukäyttöisiä puutarhalaitteita ja tarjoushinnat koskevat myös akkuja. Tutustu tällä sivulla kaikkiin kampanjatuotteisiimme ja ole yhteydessä valtuutettuun STIHL jälleenmyyjään.

PENSASLEIKKURI

HSA 56

Kevyt ja tehokas akkukäyttöinen pensasleikkuri pensaiden ja pensasaitojen siistimiseen pihapiiristä. Yhdeltä puolelta hiottu terä, jonka hammasväli on 30 mm, integroitu pisaranmuotoinen leikkuusuoja, ruuvattu terän kärkisuoja.

Pensasaitaleikkuri

HLA 56

Kevyt akkukäyttöinen pensasleikkuri korkeiden pensaiden ja aitojen leikkaamiseen kotipuutarhassa. Yhdeltä puolelta hiotut pisaranmuotoiset terät, teräkulma portaittain säädettävissä -45°...+90°, jaettava varsi helpottaa kuljetusta. Kuljetuspituus 115 cm, kokonaispituus 210 cm.

LEHTIPUHALLIN

BG 56

Kompakti polttomoottorikäyttöinen puhallin puhaltaa nopeasti lehdet ja ruohonleikkuujätteet. Pyöreä suutin, 2-MIX moottori, pysäytysnappi.

LEHTIPUHALLIN

BR 450 C-EF

Erittäin tehokas puhallin, jonka STIHL-sähkökäynnistystoiminto takaa miellyttävän uudelleenkäynnistyksen laitteen ollessa selässä. Puhaltimessa on lisäksi narukäynnistys STIHL Ergostart -käynnistyksellä alle 0 C:n lämpötiloissa tapahtuvaan käynnistämiseen. Mukavuuttaa työskentelyyn tuovat kuminen 2-komponenttikahva, STIHL-tärinänvaimennus, leveät olkahihnat, 2-MIX-moottori, lukittava kaasuvipu pysäytyspainikkeella, kantokahva ja portaaton puhallusputken pituuden säätö. Kahva säätyy ilman työkaluja.

Hiljainen reppupuhallin 4-MIX-moottorilla

BR 500

Tehokas ja hiljainen reppupuhallin ympäristöystävällisellä 4-MIX-moottorilla. Kuminen 2-komponenttikahva, STIHL-tärinänvaimennus, ergonomisesti muotoillut olkaimet, lukitusvipu puhallusnopeudelle ja kantokahva tekevät tämän reppupuhaltimen käytöstä mukavaa. 

LEHTIPUHALLIN

BR 600

Uskomattoman tehokas reppupuhallin todella kovalla puhallusteholla. Vakiona kuminen 2-komponenttikahva, STIHL-tärinänvaimennus, 4-MIX-moottori, ergonomisesti muotoillut olkaimet, lonkkavyö, lukitusvipu puhallusnopeudelle, sekä kantokahva. Lisävarusteena suositellaan lisäkahvaa työskenneltäessä litteällä suuttimella pidempiä aikoja

Markkinoiden tehokkain lehtipuhallin!

BR 800

Markkinoiden tehokkain reppupuhallin STIHL SmartStart -sivukäynnistyksellä. Työskentely on vaivatonta kiitos puhallusputken nopean säädön (ilman työkaluja), STIHL tärinänvaimennuksen ja ergonomisesti muotoillun kantojärjestelmän. Puhallin on erittäin polttoainetaloudellinen  - yhdellä tankillisella työskentelee jopa 79 minuuttia. Puhallusteho huikeat 41 N. 

PUUTARHAHAKKURIT

GHE 150

Kompakti sähkökäyttöinen hakkuri voimakkaalla sähkömoottorilla satunnaiseen keskipaksujen oksien hakettamiseen. Virtaliitäntä, kerrosrakenteinen teräkoneisto ja apilanmuotoinen syöttöaukko. Hakkuri sopii ensisijaisesti kovempaan puutarhajätteeseen, mutta käsittelee myös sekalaista puutarhajätteitä, kuten leikkokukkia, lehtiä ja ohuempia oksia.

PUUTARHAHAKKURIT

GHE 140 L

Vahvalla sähkömoottorilla varustettu kompakti hakkuri keskipaksujen oksien satunnaiseen haketukseen. Apilanmuotoinen syöttöaukko, integroitu hakelaatikko ja hitaasti kiertyvä hiljainen valssitekniikka. Säästää kokoontaitettuna tilaa ja on helposti kuljetettava. Hakkuri on optimoitu kovalle puutarhajätteelle, kuten oksille, ja puuvartisille pensaiden ja pensasaitojen leikkuujäänteille.

PAINEPESURIT

RE 130 PLUS

Tehokas 135 barin painepesuri lisämukavuuksilla. Letkukela, joka pitää korkeapaineletkun helposti ja kätevästi kasassa, 9 m teräspunosvahvisteinen korkeapaineletku.

PAINEPESURIT

RE 170 PLUS

Messinkinen pumpunpää, keraamiset männät, vedenpaineen/-määrän säädin, painemittari, alumiininen teleskooppikahva, alumiininen alaosan nostokahva, saranoitu etukansi jossa paikat suuttimille, roottori- ja viuhkasuutin, sumutinpullo ja lisävarusteet, litteä tulovesiletku, 12 m teräspunoskorkeapaineletku, integroitu letkukela, pyörivä virtajohdon kiinnike, pesuaineen annostelujärjestelmä, 2 l pesuainesäiliö. 

OKSASAHA

hta 85

Akkukäyttöinen oksasaha teleskooppivarrella. Kevyt ja voimakas, 1/4" PM3 teräketju erityisen hyvään puuhun purevuuteen ja hyvään leikkuujälkeen, alhainen tärinätaso ja hiljainen käyttöääni esim. kaupunkialueille, teräketjun sivukiristys, kokonaispituus 270 - 390 cm. Ilman akkua ja laturia. 

MOOTTORISAHA

MSA 140 C-B

Kevyt akkumoottorisaha tontin hoitoon ja yksinkertaisiin sahaustöihin. 25 % parempi leikkuuteho kuin laitteessa MSA 120 C-B. Pehmeä kahva, nopea ja kätevä ketjunvaihto STIHL teräketjun pikakiristyksen ansiosta, öljysäiliö, jossa on öljymäärän tarkistusikkuna, hyvä suorituskyky 1/4” PM3-teräketjun ansiosta.

moottorisaha

MSA 220 C-B

Markkinoiden nopein akkusaha, jossa leikkuuteho jopa 20% parempi kuin MSA 200 sahassa. Akkusahan ketjunopeus on 24 m/s. Nopea kiihtyvyys, teräketjun pikakiristys, kaatosuunnan näyttäjä ja tehokas 3/8" Picco Super teräketju tekevät sahasta monipuolisen. Tätä tehopakkausta voidaan käyttää mm. puiden kaatoon, polttopuiden tekoon, rakennuskäyttöön sekä kunta-alan ammattilaisten ja puutarhureiden käyttöön. Kampanjatarjous AP 300S akun ja AL 300 laturin kanssa. 

Polttomoottorikäyttöinen moottorisaha

MS 170

Kätevä alkaen malli mm. polttopuiden sahaukseen. Helppo käyttää yhdistelmäkatkaisimen avulla.

Kevyt, 1,4 kW polttomoottorikäyttöinen saha ErgoStartilla ja teräketjun pikakiristyksellä

MS 180 C-BE

Hyvin varusteltu kevyt 1,4 kW perus moottorisaha pihapuiden kaatoon ja muihin kodin sahaustarpeisiin. Varustettu teräketjun pikakiristyksellä ja STIHL ErgoStart kevytkäynnistyksellä. Taloudellinen käyttää, kiitos STIHL 2-MIX moottorin. 1,4 kW.

Polttomoottorikäyttöinen moottorisaha

MS 194 C-E

Kevyt STIHL moottorisaha soveltuu erinomaisesti vesakon poistamiseen, latvojen lyhentämiseen ja puun sahaamiseen. Sahassa on manuaalinen polttoainepumppu ja ErgoStart-toiminto, jonka ansiosta koneen käynnistämiseen tarvitaan vähemmän voimaa. Kevyessä moottorisahassa on 3/8" PM3 -teräketju, tehokas 2-MIX-moottori ja korkea vääntömomentti, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja tehon. Tehosta huolimatta moottorin päästöt ovat niin alhaiset, että se täyttää EU:n päästödirektiivin 5:nnen vaiheen tiukat vaatimukset.

MOOTTORISAHA

MS 251

Hyvä valinta harvennustöihin metsässä. Teräketjun sivukiristys, vankka ja kestävä 3/8" terävarustus, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, taloudellinen 2-MIX moottori.

Kompakti ja tehokas 2,0 kW moottorisaha

MS 231

Kompakti ja tehokas 2,0 kW moottorisaha. Erinomainen polttopuita sahattaessa sekä puita kaadettaessa. Teräketjun kiristys sivulta ilman kosketusta terävään ketjuun tekee työskentelystä turvallista, samoin kuin tankkien pikalukituskorkit - helppoa ja turvallista tankkaamista. Huoletonta käyttöä kiitos ilmansuodatinjärjestelmän pitkällä huoltovälillä ja taloudellisen 2-MIX moottorin.

Kevyt, 1,8kW moottorisaha M-Tronicilla

MS 201 C-M

Kevyin ammattikäyttöön suunniteltu 1,8 kW STIHL moottorisaha, joka on ihanteellinen karsinnassa. Vakiona M-Tronic elektroninen moottorinohjausjärjestelmä, jonka avulla optimaalinen moottorinteho on jatkuvasti käytössä. Helppo käynnistää yhdistelmäkatkaisimen ansiosta. Taloudellinen 2-MIX-Moottori, purusuojan kiinteä mutteri ja 3/8" PM teräketju erittäin korkealla leikkuuteholla tekevät tästä sahasta miellyttävän käyttää. 

mooTTORISAHA

MS 241 C-M VW

Erinomainen harvennettaessa tiheää metsää. Vakiona M-Tronic elektronisella moottorinohjausjärjestelmällä, HD2-suodatin pitkällä huoltovälillä, helppo käynnistää kiitos yhdistelmäkatkaisimen, purusuojan kiinteä mutteri, taloudellinen 2-MIX-moottori, 3/8" teräketju erinomaisella leikkuuteholla. Sähkölämmitteiset kahvat ja kaasutin.

M-Tronic elektronisella moottorinohjauksella

MS 261 C-M VW 14”

Erinomainen ja suosittu ammattisaha kaikkeen metsätyöhön! Varustettu vakiona M-Tronic elektronisella moottorinohjausjärjestelmällä, taaten optimaalisen moottorintehon kaikissa olosuhteissa. Helppo käynnistää  yhdistelmäkatkaisimen ansiosta. Käyttömukavuuden varmistavat pitkäikäinen  ilmansuodatinjärjestelmä (pitkä huoltoväli), HD2-suodatin ja purusuojan kiinteät mutterit. Nyt uudella kevyellä terälevyllä- ja tehokkaalla .325" PRO teräketjulla - entistäkin kovempi leikkuuteho! Sähkölämmitteiset kahvat ja kaasutin.

MOOTTORISAHA

MS 462 C-M VW

Kevyin moottorisaha 70 cm3 iskutilavuusluokassa. Todella ketteräkäyttöinen erinomaisella kiihtyvyydellä. Vahvan puuston kaatamiseen ja oksien poistoon. Vakiovarusteena M-Tronic, HD2-suodatin erittäin hyvällä suodatinteholla. Erinomaisesta käyttömukavuudesta huolehtii sähköinen kaasuttimen- ja kahvanlämmitin. Kulutuksen kestävät mutterit ketjupyörän kannessa helpottavat ketjujen vaihtoa, ilman työkaluja avattavat ja suljettavat tankkien korkit tekevät polttoaineen täytöstä helppoa ja turvallista, taloudellinen 2-MIX moottori. Sähkölämmitteiset kahvat ja kaasutin.

Maailman ensimmäinen moottorisaha ruiskuteknologialla

MS 500i W

Maailman ensimmäinen moottorisaha, jossa elektroninen polttoaineen ruiskutus! Markkinoiden paras painon ja tehon suhde. Sopii ihanteellisesti järeiden puiden kaatamiseen ja karsimiseen kevyen rakenteen ja erinomaisen kiihtyvyyden ansiosta. Kaikilla ammattialisen arvostamilla ominaisuuksilla kuten: optimoitu kaarnapiikki, HD2-suodatin erittäin hyvällä suodatusteholla, kiinteät mutterit ketjupyörän kannessa ja ilman työkaluja avattava suodattimen kansi, säädettävä ja erittäin tehokas öljypumppu, ilman työkaluja avattavat ja suljettavat tankkien korkit. Lisäksi mukava lämmitetty kahva.

Akkutrimmeri

FSA 45

Kompakti akkukäyttöinen ruohotrimmeri yksinkertaisiin trimmaus- ja siistintätehtäviin talon lähellä. Integroitu 18 V Lithium-Ion akku (36 Wh) lataustilan merkkivaloilla, ilman työkaluja säädettävä varsi ja kädensija, säädettävä leikkuupään työkulma esim. reunusten pystyleikkuuseen. Helppo PolyCut-terän (sisältyy tuotteeseen) ja leikkuusiiman vaihto ilman leikkuupään vaihtoa. Akun latausaika 145 min / 210 min (80 % / 100 %).

AKKUKÄYTTÖINEN RUOHOTRIMMERI

FSA 130

Tehokas ja helppokäyttöinen akkukäyttöinen trimmeri ruohotrimmaukseen ja paksummallekin heinikolle, aktiiviselle käyttäjälle. Varustettu siimapäällä, jonka halkaisija on 420 mm, voidaan varustaa myös metallisella ruohoterällä. Trimmerissä on kolme eri tehoasetusta ja säädettävät kahvat. Voidaan käyttää joko akkurepun kanssa (pidempiaikaiseen työskentelyyn) tai normaalien AP-akkujen kanssa (lisävaruste). Ilman akkua ja laturia. 

trimmeri

FS 131

Erityisen suuritehoinen ja kevyt raivaussaha sitkeän nurmikon leikkaamiseen. Helppo käynnistää, kaksoiskahva, ohjauskahva pysäytyspainikkeella, 4-MIX® moottori suurennetulla säiliöllä pidempiä käyntiaikoja varten, kiinteä käyttöakseli, kaksoivaljaat. Vakiona kolmella terällä. 

Tehokas 2,0kW raivaussaha ErgoStart:lla

FS 260 C-E

Tehokas 2,0 kW raivaussaha laajoille alueille vahvaan heinikkoon. Käyttömukavuutta tuovat STIHL 1-piste tärinänvaimennus, STIHL ErgoStart, monitoimikahva, kaksoiskahva, kahvan pikasäätö, 2-MIX moottori ja ADVANCE yleisvaljaat. Varustettu vakiona raivausterällä, siimapäällä ja kolmioterällä.

Vahva raivaussaha STIHL M-Tronicilla

FS 410 C-EM K

Tehokas, helppokäyttöinen ja ergonominen 2,0 kW pitkäikäinen raivaussaha. Korkea käyttömukavuus ErgoStartin ja M-Tronic elektronisen moottorinohjauksen ansiosta. Varustettu lyhyellä akselilla ja 25° kulmavaihteella erityisesti metsätöihin. STIHL 4-piste tärinänvaimennus, monitoimikahva, kaksoiskahva, kahvan pikasäätö ja  2-MIX moottori tuovat käyttöön mukavuutta. Nyt täydellinen varustelu sisältäen ADVANCE X-TREEm metsurin valjaat, HP -sahaterän.

Vahva 2,2 kW ammattiraivaussaha M-Tronicilla (M) ja ErgoStartilla (E)

FS 460 C-EM K

Haastaviin olosuhteisiin vahva 2,2 kW raivaussaha. Kovassa käytössä työskentelymukavuuden varmistavat STIHL 4-piste tärinänvaimennus, STIHL ErgoStart, monitoimikahva, kaksoiskahva, kahvan pikasäätö, 2-MIX moottori ja STIHL M-Tronic. Nyt täydellinen varustelu sisältäen ADVANCE X-TREEm metsurin valjaat, HP -sahaterän. Lisävarusteena saatavana ruohosetti, jolla muutat raivaussahasi todella nopeasti siimapäällä toimivaksi ruohoraivuriksi.

RAIVAUSSAHA

FS 490 C-EM K

Ammattikäyttöön kaikkeen maisemanhoitoon. STIHL 4-piste tärinänvaimennus, STIHL ErgoStart, monitoimikahva, kaksoiskahva, kahvan pikasäätö, 2-MIX moottori, STIHL M-Tronic moottorinohjausjärjestelmä, ADVANCE X-TREEm valjaat ja HP-sahaterä. Lisävarusteena saatavana ruohosetti. 

VAATEPAKETTI

FUNCTION ERGO avohaalarit ja takki

Nautitko ulkona työskentelystä ja silloin tällöin myös metsätöistä? Jos vastasit kyllä, niin FUNCTION sarjan turva-asut ovat juuri oikeita vaatteita sinulle. Suunniteltu erityisesti vasta-alkajille sekä yleiskäyttöön, vaatteissa on sertifioitu viiltosuojaus sekä monia käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten monipuoliset taskut ja mukavat tuuletusaukot. Valmistettu kulutustakestävästä materiaalista pitkäaikaiseen käyttöön. Väri oliivi/huomioväri oranssi. Takissa joustava sisäosa, tuuletusaukot, ensiaputasku, kaksi vetoketjutaskua rinnassa, vahvistetut kyynärpäät, heijastinnauhat sekä huomioväri suurella alueella takaa näkyvyyden, iso STIHL logo selässä. Housut sertifioidulla viiltosuojauksella (EN 381). Lisäksi joustava sisäosa, vetoketjulliset tuuletusaukot, vahvistetut polvet, heijastinnauhat parantamassa näkyvyyttä, monipuoliset taskut mukaan lukien kaksi viistoa vetoketjullista etutaskua. 

nahkaturvasaapas

dynamic s3

EN-hyväksytty ruskea nahkaturvasaapas korkealaatuista vettähylkivää nupukkinahkaa. Erityisen hengittävä vuori parempaan kosteudensiirtoon, pehmustetut nilkat ja kestävä nauhoitus järeillä nauhakoukuilla - miellyttävät käyttää ja kestävät kulutusta. Työkäytössä arvostat ergonomisia pohjallisia, teräs välipohjaa joka suojaa esim. naulaanastumisilta, iskunvaimennettua PU-välipohjaa ja teräskärkeä. Erinomainen pito, kiitos hyvin suunnitellun pohjan. Monikäyttöiset esim. rakennustyömailla.

KYPÄRÄSARJA

METSURI KYPÄRÄSETTI RADIOLLA

Täydellinen kypäräsarja kuulonsuojaimilla, jossa FM-radio, verkkovisiiri maksimaalisella valonläpäisevyydellä ja niskasuojalla. Erittäin hyvä ilmastointi, kääntyvä visiiri. Kuulonsuojaimet FM-radiolla sekä äänen sisääntulolla esim. matkapuhelimelle. Säätöpyörä kypärän hyvään säädettävyyteen, UV-indikaattori.

ENEMMÄN KÄYTTÖAIKAA LISÄAKULLA !

Lisäakun avulla enemmän käyttöaikaa! Kun akku loppuu, laita se lataukseen ja jatka työskentelyä valmiiksi ladatulla lisäakulla. Tauotonta työskentelyä! Kaikki STIHL AK ja AP akut nyt kampanjahintaan! Lisäakkukampanja on voimassa valtuutetuilla STIHL jälleenmyyjillä 15.11.2020 asti.

ak-tuoteperheen akut:

AK 10

SUOSITUSHINTA 89,90 €

KAMPANJA

60 €

AK 20

SUOSITUSHINTA 130,30 €

KAMPANJA

80 €

AK 30

SUOSITUSHINTA 160,70 €

KAMPANJA

120 €

AP-TUOTEPERHEEN AKUT:

AP 100

SUOSITUSHINTA 176,80 €

KAMPANJA

125 €

AP 200

SUOSITUSHINTA 251,50 €

KAMPANJA

165 €

AP 300

SUOSITUSHINTA 298 €

KAMPANJA

195 €

AP 300S

SUOSITUSHINTA 322,20 €

KAMPANJA

225 €