NURMIKON ILMAAJA

ANNA NURMIKOLLESI UUSI ILME

YHDISTELMÄMALLI

Poistaa sammaleen ja kuolleen ruohon hiljaisesti ympäristön huomioiden. Lisäksi ilma, vesi ja ravinteet kulkeutuvat juuriin entistä tehokkaammin! Selaa sivua alaspäin ja lue lisää tai pistäydy lähimmän STIHL jälleenmyyjän luona kuuntelemassa ammattilaisen vinkkejä.

Akkukäyttöinen nurmikon ilmaaja

RLA 240

Anna pienelle nurmikollesi (jopa 500 m2) uusi ilme johdottomalla sammaleenpoistaja-/nurmikonilmaajayhdistelmällä. Se poistaa sammaleen ja kuolleen ruohon hiljaisesti sekä kerää leikkuujätteen 50 litran keruusäiliöön. Näin ilma, vesi ja ravinteet kulkeutuvat tehokkaammin juuriin. Kokoontaitettava kahva ja kantokahva tekevät laitteesta helposti liikuteltavan, ja se vie vain vähän tilaa säilytyksen aikana.

ilman akkua ja laturia

329 €
RLA 240
RLA 240
Akku Suositeltava akku AK 30
Leikkuumetrejä yhdellä latauksella 250 m² (AK 30)
Työskentelyleveys 34 cm
Työskentelysyvyysala –7,5 til 7,5 mm
Paino 15 kg (ilman akkua)
Ääniteho/äänenpaine 92/75 dB(A)
Suositushinta
329 €
ilman akkua ja laturia
osta

OLETKO KIINNOSTUNUT MUISTA TUOTTEISTAMME?

Tälle sivustolle olemme valinneet puutarhaan sopivia tuotteita. Jos haluat tietoja ammattikäyttöön sopivista tuotteista, tai olet kiinnostunut koko tuotevalikoimastamme, löydät sen oheisesta tuoteluettelosta ja osoitteesta stihl.fi.

Siirry tuoteluetteloon >>
Siirry sivulle stihl.fi >>

PYSTYLEIKKAA NURMIKKO SYKSYLLÄ TAI KEVÄÄLLÄ

1. HARAVOI LEHDET JA RISUT

Paras aika pystyleikata eli ilmata nurmikko on keväällä tai alkusyksystä. Anna nurmikon kuivua kunnolla ja haravoi vanhat lehdet ja oksat pois.

2. LEIKKAA NURMIKKO ENNEN TARVETTA

Jatkossa leikkaa nurmikko tarvittaessa. Leikkaa vain kolmasosa ruohon korkeudesta, sillä muuten nurmikko voi kuivua ja kellastua. Sitten voit pystyleikata!

3. LANNOITA LOPUKSI

Mikäli pystyleikkaat nurmikon keväällä, voit lannoittaa sen typpipitoisella nurmikkolannoitteella, jotta nurmikko lähtee lepokauden jälkeen nopeaan kasvuun. Mikäli pystyleikkaat nurmikon syksyllä, käytä ns. PK-lannoitetta, jossa on vähän tai ei lainkaan typpeä. Sen sijaan siinä on fosforia (P) ja kaliumia (K), jotka auttavat ruohoa ehkäisemään sammaleen kasvua syksyn aikana. Sammal kasvaa nimittäin vielä senkin jälkeen, kun ruoho on lakannut syksyllä kasvamasta – ja aloittaa kasvun keväällä jo ennen ruohoa. Syyslannoitus torjuu myös lumihometta, joka leviää kosteissa ympäristöissä esim. lumen alla, ja voi aiheuttaa isojen nurmikkoalueiden kuoleman.

Suojaa itsesi STIHL suojavarusteilla

Meillä on laaja valikoima työvaatteita ja suojavarusteita – aina käsineistä ja kypäristä viiltosuojattuihin housuihin ja kenkiin. Käänny lähimmän jälleenmyyjän puoleen kokeillaksesi suosikkejasi!

STIHL tuotteita myyvät vain valtuutetut asiantuntijat

Tuotteitamme ei voi ostaa mistä vain. Niitä myyvät vain palvelevat erikoisliikkeet, jotka tarjoavat ammattitaitoista neuvontaa ja henkilökohtaista palvelua.