Vinkkejä & inspiraatiota Puutarhanhoito Viisi vinkkiä lehtipuhaltimen valintaan

Viisi asiaa, jotka on hyvä huomioida lehtipuhaltimen valinnassa

Viisi vinkkiä lehtipuhaltimen valintaan

Harkitsetko lehtipuhaltimen hankintaa? Lehtipuhallin on tehokas vaihtoehto haravoinnille, mutta sitä voi käyttää muillakin tavoin. Laite säästää myös selkää ja hartioita. Mutta mikä malleista olisi paras? Tässä viisi vinkkiä valinnan tueksi.

1. Kuinka paljon tehoa tarvitaan?

Lehtipuhaltimien tehot, paino ja melutaso vaihtelevat. Tarpeisiisi sopiva malli riippuu siitä, kuinka iso pihasi on ja kuinka nopeasti haluat hommat hoitaa. Jos pihasi on pienempi, akkukäyttöinen lehtipuhallin on hyvä vaihtoehto. Se on myös vähän bensiinikäyttöistä hiljaisempi. Jos pihasi on isompi ja haluat akkukäyttöisen lehtipuhaltimen, voit ostaa siihen lisäakun, niin et joudu odottelemaan akun latautumista käyttökertojen välillä. Vertaile malleja ja tarkkaile puhallustehoa sekä puhallusalaa yhdellä latauksella, jos olet ostamassa akkukäyttöistä lehtipuhallinta.

2. Haluatko kerätä lehdet samalla?

Jos haluat säästää aikaa, voit ostaa yhdistetyn lehtipuhaltimen ja -imurin, niin et joudu keräämään lehtiä jälkikäteen. Monet mallit myös silppuavat lehdet, mikä nopeuttaa niiden kompostointia.

3. Monipuoliset käyttökohteet

Sen lisäksi, että lehtipuhaltimella voi puhaltaa lehdet nurmikolta, sillä voi myös siivota auton, puhaltaa soraa, hiekkaa ja lunta pihatieltä ja kuivata auton sen pesun jälkeen. Mikset kokeilisi täyttää sillä myös uimaleluja, ilmapatjoja ja lastenaltaita?

4. Huomioi ergonomia

Kevyempi malli on usein ergonomisempi, joten kiinnitä huomiota laitteen painoon. Saatavana on myös reppumallisia laitteita ja valjaita lisävarusteina. Ne tekevät isompien pintojen puhaltamisesta raskaammilla välineillä ergonomisempaa.

5. Haluatko puhdistaa myös katon ja rännit?

Tietyt mallit sisältävät näppäriä lisätarvikkeita, joiden avulla voit puhdistaa helposti myös rännit ja katon.

suositellut tuotteet

BGA 57
LEHTIPUHALLIN
SH 86
LEHTIPUHALLIN/IMUSILPPURI

Saatat pitää myös näistä