Vinkkejä & inspiraatiota
Näillä keinoilla edistät omakotitalon myyntiä
Puutarhavinkit, jotka nostavat omakotitalosi arvoa

Näillä keinoilla edistät omakotitalon myyntiä

Oletko myymässä omakotitaloasi? Keskity siinä tapauksessa puutarhaasi, sanoo asiantuntija. Näillä vinkeillä saat paljon tarjouksia – ja vältät virheet.

Omakotitalojen kysyntä on kesällä suurimmillaan. Monet haaveilevat vehreästä puutarhasta, jossa lapset voivat leikkiä vapaasti, ja ulkotilasta, missä kaikki ystävät mahtuvat illallispöydän ääreen.

Mikäli olet myymässä taloasi, on hyvä varmistaa, että puutarha on hyvässä kunnossa.

– Puutarhassa rentoudutaan ja vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Sen tulisi olla vihreä keidas, helppohoitoinen ja kuitenkin kaunis. Monille puutarha on kesällä kuin ylimääräinen huone, jossa grillataan ja syödään illallista, sanoo puutarhasuunnittelija Madelene Huber.

Monet käyttävät osakehuoneistojen ja omakotitalojen myynnissä homestyling-palveluita lisätäkseen ostotarjousten määrää. Sama koskee puutarhoja – saa ostajien mielikuvitus liikkeelle ja saa parempia tarjouksia.

On tärkeää näyttää puutarhan kaikki mahdollisuudet, sanoo Madeleine Huber.

Aivan kuten sisätilojen stailauksessa, kyse on hyvän ensivaikutelman antamisesta. Aseta ruukkuihin sesongin ​​kukkia, sijoita ne portaille ja patiolle sekä poista kokonaisvaikutelmaa häiritsevät esineet näkyvistä.

– Nurmikko on kaiken a ja o. Varmista, että se on juuri leikattu, ja siisti reunat trimmerillä. Löydät akkukäyttöiset apulaiset täältä. Kauniin, tiheän ja vihreän nurmikon saamiseksi sinun on aloitettava leikkuu jo huhti- tai toukokuussa. Robottiruohonleikkuri, kuten STIHL iMOW, on hyvä sijoitus, jos et halua käyttää työnnettävää ruohonleikkuria.

Nyt on suosittua laittaa ruokaa ulkona, joten ota grilli esiin ja sijoita ulkokalusteet antamaan ostajille hyvä kuva puutarhan seurustelumahdollisuuksista.

Aseta esimerkiksi kubb-peli esille näyttämään pelaamiseen soveltuvia alueita puutarhassa. Potkupyörä, lasten ulkokaluste tai muoviset kottikärryt osoittavat, että lapsilla on tilaa leikkiä.

– Tavaroita ei tarvitse olla montaa esillä, ennemminkin niillä näytetään, että hiekkalaatikolle tai keinutelineelle on tilaa, sanoo Madelene Huber.

Puutarhojen potentiaalin näkemiseen erikoistunut Madeleine Huber ei suosittele uusien kasvien istuttamista ennen myyntiä. Hyödynnä jo olemassa olevia mahdollisuuksia. Mikäli leikkimökkiä ei ole käytetty muutamaan vuoteen, laita esille muutamia lasten tuoleja ja ruukkuja, joissa on mansikoita, raparperia tai pensasmustikoita, tai ripusta seinälle liitutaulu ulkoliituineen.

Mikäli sinulla on komposti, voi olla hyvä idea tuoda se esiin.

– Puutarhasta pitävälle ihmiselle komposti on puutarhan sydän. Kompostin esittely riippuu sen sijainnista ja sen ympäristön siisteydestä. Siivoa mielellään kompostin ympäristö ja aseta kottikärryt tai talikko esiin osoittaaksesi kompostin olevan käytössä. Komposti osoittaa, että ajattelet kestävästi.

Oletko huolissasi siitä, että kasvimaan kasvit eivät ole kasvaneet tarpeeksi ennen näyttöä? Ei huolta.

– Nykyisin on saatavilla valmiita taimia, kuten tomaatteja, kurkkuja ja salaatteja, joita voidaan istuttaa kasvimaan etureunaan. Voit esimerkiksi istuttaa erivärisiä salaatteja, jotta kasvimaa näyttää värikkäältä. Myös salaatin voi istuttaa ruukkuun ja sijoittaa ulkotilaan, sanoo Madelene Huber.

Mikäli asut äskettäin valmistuneessa omakotitalossa, jossa puutarha ei ole vielä ehtinyt kasvaa reheväksi, voit pyytää puutarha-arkkitehdiltä apua potentiaalin osoittamiseksi.

– Saan usein kysymyksiä ihmisiltä, ​​jotka haluavat minun piirtävän ehdotuksen joka voidaan sitten sisällyttää myyntiin. Siinä voidaan näyttää puutarhan mahdollisuudet ja piirtää paikat kasvimaille, varastolle ja muille halutuille asioille, sanoo Madeleine Huber.

Onnea matkaan!

 

suositellut tuotteet

iMOW® 5 EVO
ROBOTTIRUOHONLEIKKURIT
HSA 60
PENSASLEIKKURI

Saatat pitää myös näistä