Vinkkejä & inspiraatiota
AKKUKÄYTTÖISTEN PUUTARHAKONEIDEN 5 ETUA
Akkukäyttöisten puutarhatyökalujen edut

AKKUKÄYTTÖISTEN PUUTARHAKONEIDEN 5 ETUA

Ergonomisia, taloudellisia ja ympäristöystävällisiä – sekä tehokkaita ja hiljaisia. Sanoimmeko jo, että ne on helppo käynnistää? Kehitys etenee nopeasti ja on monia syitä sille, miksi akkutuotteet ovat valloittamassa kuluttajamarkkinat ja yleistymässä myös ammattikäytössä.

STIHL yrityksellä on monen vuoden kokemus akkukäyttöisistä laitteista sekä vapaa-ajan käyttäjille että ammattilaisille, jotka haluavat paremman työympäristön – hiljaisen ja pakokaasuttoman. Vapaa-ajankäyttäjille akkukäyttöinen puutarhakone on täydellinen apu puutarhatöissä – se ei häiritse naapureita. Tässä on vain osa eduista! Listataanpa ne:

1. Ergonomiset ja hiljaiset
Akkukäyttöisen valikoimamme kehittämisessä keskitytään aina ergonomiaan. Laitteet ovat ystävällisiä sekä sinun että naapurisi korville, niissä on alhainen tärinätaso, ne ovat kevyitä ja niissä on toimintoja, jotka säästävät sekä selkää että ranteita. 

2. Tehokkaat 
Nykyiset akkukäyttöiset puutarhakoneet suoriutuvat tehtävästä vähintään yhtä hyvin kuin polttomoottorikäyttöiset puutarhakoneet. Sinun ei myöskään tarvitse lisätä polttoainetta, vaan vaihdat vain kätevästi akun, kun virta alkaa loppua. Vinkki! Hanki kaksi akkua, niin sinun ei tarvitse odottaa akun latautumista.

3. Helpot käynnistää
Hankalasti käynnistettävät laitteet voivat koetella kärsivällisyyttä, jos haluaa päästä nopeasti alkuun. Kaikki akkukäyttöiset tuotteemme on helppo käynnistää yhdellä painalluksella.

4. Taloudelliset
Akkukäyttöisillä laitteilla on usein kilpailukykyinen hinta verrattuna vastaaviin moottorikäyttöisiin malleihin. Toinen säästö syntyy käytöstä. Kotitaloussähkö on edullisempaa kuin polttoaine tai öljy. Akkukäyttöisissä laitteissa on myös vähemmän huollettavia osia. Voit myös käyttää samaa akkua kaikissa akkukäyttöisen valikoimamme laitteissa – jos laitteissa on sama akkujärjestelmä – mikä tekee siitä kustannustehokkaan. Ajattele, jos voisit käyttää samaa akkua trimmerissä, moottorisahassa, lehtipuhaltimessa, pensasleikkurissa, ruohonleikkurissa ja nurmikon ilmaajassa? Lue lisää akkujärjestelmistä täältä.

5. Hyväksi luonnolle
Pienin mahdollinen ympäristövaikutus on vahva argumentti kaikille, jotka suunnittelevat uusien puutarhakoneiden hankkimista. Akkukäyttöiset tuotteemme ovat päästöttömiä. Huikea etu!


Tutustu akkukäyttöisiin puutarhakoneisiin täällä!


TIESITKÖ ETTÄ...

...akun historia juontaa juurensa 900-luvulle asti. Saksalainen arkeologi Wilhelm Koenig löysi vuonna 1932 Bagdadin lähellä Irakissa tehdyn arkeologisen kaivauksen aikana tuhat vuotta vanhan ruukun, joka sisälsi kuparisylinteriin työnnetyn rautatangon. Tutkijat uskovat, että laitetta on käytetty "varastoimaan sähköä" eräänlaisena muinaisajan akkuna.
 

 

suositellut tuotteet

MSA 60 C-B
MOOTTORISAHA
RMA 339 C
Akkuruohonleikkuri

Saatat pitää myös näistä