Vinkkejä & inspiraatiota
AKKUKÄYTTÖISTEN PUUTARHAKONEIDEN 5 ETUA
Akkukäyttöisten puutarhatyökalujen edut

AKKUKÄYTTÖISTEN PUUTARHAKONEIDEN 5 ETUA

Ergonomisia, taloudellisia, ympäristöystävällisiä, helposti käynnistettäviä ja tehokkaita. Kehitys etenee nopeasti ja on monia syitä sille, miksi akkutuotteet ovat valloittamassa kuluttajamarkkinat ja yleistymässä myös ammattikäytössä.

Trendi näkyy selvästi monilla eri aloilla. Akku- ja hybridikäyttöisiä tuotteita on tulossa suuri määrä esimerkiksi autoteollisuuteen, ja puutarhatuotteiden valmistajat ovat kiistatta edelläkävijöitä. Ensimmäisen sähkökäyttöisen trimmerin lanseeraamisesta on jo useita vuosia. Sen jälkeen on esitelty yhä enemmän puutarhakoneita, jotka toimivat sekä johdolla että akulla. 

STIHL, maailman suurin moottorisahojen valmistaja, pitää akkukäyttöistä moottorisahaa erinomaisena valintana ammattilaisille, jotka työskentelevät suljetuissa tiloissa ja meluherkillä alueilla. Vapaa-ajankäyttäjille johdoton akkukäyttöinen saha on täydellinen apulainen esimerkiksi puun oksien tai polttopuiden sahaamiseen. Leikkuumäärä on mallista riippuen jopa 150 leikkuuta yhdellä latauksella.

Akkukäyttöisen laitteen 5 etua:

1. Ergonominen

Akkukäyttöisten tuotteidemme kehittämisessä keskityttiin ergonomiseen ajatteluun. Mahdollisimman kevyestä laitteesta aina keskeisten toimintojen käyttöön yhdellä kädellä. Matala tärinätaso on mukava vartalolle, ja hiljainen ääni ei häiritse naapureita.

2. Tehokas

Akkukapasiteetin kehitys on ollut viime vuosina nopeaa. Kehitys koskee sekä akun tehokkuutta että myös sen kestoa, ennen kuin akku on ladattava uudelleen. Akkukäyttöiset laitteet eivät voi korvata raskaimpia moottorikäyttöisiä puutarhakoneita, mutta ne kattavat useimmat vapaa-ajan käyttäjien tarpeet.

3. Helppo käynnistää

Hankalasti käynnistettävät laitteet voivat koetella kärsivällisyyttä, jos haluaa päästä nopeasti alkuun. Kaikki akkukäyttöiset tuotteemme on helppo käynnistää yhdellä painalluksella.

4. Taloudellinen

Akkukäyttöisillä laitteilla on usein kilpailukykyinen hinta verrattuna vastaaviin moottorikäyttöisiin malleihin. Suurin säästö syntyy käytöstä. Kotitalouksien sähkö tulee edullisemmaksi kuin bensiini tai öljy. Mahdollisia korjauksia on myös yleensä vähemmän.

5. Vähemmän ympäristövaikutuksia

Alhainen ympäristövaikutus on vahva myyntiargumentti kaikille, jotka aikovat investoida uusiin puutarhakoneisiin. Akkukäyttöiset tuotteemme ovat päästöttömiä. Huikea etu!

STIHL tarjoaa aina tyytyväisen asiakkaan takuun, jos et ole tyytyväinen akkukäyttöiseen tuotteeseesi. Mikäli palautat uuden koneen viikon sisällä ostosta, saat rahat takaisin.

 

Tiesitkö että...

...akun historia juontaa juurensa 1900-luvulle asti. Saksalainen arkeologi Wilhelm Koenig löysi vuonna 1932 Bagdadin lähellä Irakissa tehdyn arkeologisen kaivauksen aikana tuhat vuotta vanhan ruukun, joka sisälsi kuparisylinteriin työnnetyn rautatangon. Tutkijat uskovat, että laitetta on käytetty "varastoimaan sähköä" eräänlaisena muinaisajan akkuna.

 

suositellut tuotteet

MSA 120 C-B
MOOTTORISAHA
RMA 339 C
Akkuruohonleikkuri

Saatat pitää myös näistä